Audi TCU's

Is je TCU van je Audi defect? Wij hebben een ruim aanbod met revisie-oplossingen voor Audi TCU. Maak gebruik van de filters om de juiste onderdeel te selecteren.

Audi
Model
Toon meer Toon minder
Onderdeel niet gevonden?
Vraag hieronder een offerte aan.
Of bel ons op 0546 66 04 10
Offerte aanvragen
Geen resultaten gevonden
5 resultaten 1 pagina
DSG 7 DQ200 (0AM) - TCU's
DSG 7 DQ200 (0AM)

TCU's

Registreer of log in om prijzen te zien

DSG 6 DQ250 (02E) - TCU's
DSG 6 DQ250 (02E)

TCU's

Registreer of log in om prijzen te zien

Multitronic / Hytronic VL381F 8-speed   - TCU's
Multitronic / Hytronic VL381F 8-speed

TCU's

Registreer of log in om prijzen te zien

Multitronic / Hytronic VL300  - TCU's
Multitronic / Hytronic VL300

TCU's

Registreer of log in om prijzen te zien

Multitronic / Hytronic V30  - TCU's
Multitronic / Hytronic V30

TCU's

Registreer of log in om prijzen te zien

Audi TCU’s

Het merk Audi staat voor technologische innovatie én een sportief karakter. En dat is wel terug te zien in de verschillende modellen. De slogan van Audi is ook niet voor niets ‘Voorsprong door techniek’. In 1980 zijn de eerste vierwielaangedreven ‘Quattro’ modellen gelanceerd en heden ten dage zijn ‘Quattro’ modellen nog steeds terug te vinden in het assortiment van Audi. Daarnaast heeft Audi altijd veel geëxperimenteerd met aluminium om zo de auto’s lichter en dus zuiniger én sneller te maken. 

Ook als we kijken naar de transmissie zien we veel mooie techniek bij Audi. Zo gebruikt het merk sinds het jaar 2000 een vernieuwde variant van variomatic automaat (in 1958 ontwikkeld door DAF) met de naam Multitronic. Deze automaatbak heeft mogelijkheid om traploos te versnellen of te vertragen, iets wat bij automaatbakken met een tandwielstelsel onmogelijk is. 

Hoewel het mooie techniek is, zien we bij sommige automatische versnellingsbakken na verloop van tijd wel wat problemen optreden in de elektronica (of mechatronica). Een nieuwe computer (ook wel transmission control unit of TCU genoemd) is helaas erg duur. Gelukkig bestaat er bij ons ook de mogelijkheid om de TCU te laten reviseren. Momenteel hebben we deze revisies beschikbaar:

Audi onderdelen reparatie

Voor deze Audi-modellen voeren wij de meeste revisies uit:

Op zoek naar andere onderdelen voor Audi?