Plug & Play: direct monteren

Een snelle doorlooptijd is extreem belangrijk in de autobranche. ACTRONICS hanteert daarom het Plug & Play principe: nadat een auto-onderdeel gereviseerd is, kan deze direct ingebouwd worden. Je hoeft niet opnieuw te coderen, programmeren of in te leren. Zo houden we samen de snelheid er in!

Hoe werkt het Plug & Play principe?

Met het Plug & Play principe willen we je verzekeren van een snelle doorlooptijd en een snelle afronding van de reparatieopdracht. Het Plug & Play principe werkt als volgt:

 1. Opdracht starten
  Zoek het te reviseren onderdeel in onze database en vul de diagnose-informatie in. Zodra je het opdrachtformulier afrondt en verstuurt, is jouw revisieopdracht bij ons bekend.
 2. Je product verzenden
  Wij geven je inpakinstructies en een ROF-nummer dat je kunt gebruiken om het pakket naar ons toe te sturen. Je kunt ook gebruikmaken van onze pick-up service.
 3. Revisie van het onderdeel
  We reviseren jouw onderdeel. igggHierbij zorgen we dat het onderdeel niet opnieuw ingeleerd hoeft te worden en dat er geen softwarematige aanpassingen gedaan hoeven te worden.
 4. Direct klaar om te monteren
  Zodra jouw product gereviseerd en getest is, sturen we het terug naar jou. Je kunt het direct inbouwen en hoeft niets in te leren, te coderen of te programmeren. Plug & Play!

Ons volledige revisieproces van opdracht tot Plug & Play duurt slechts 48 uur. Je bent nooit afhankelijk van productvoorraad van nieuwe producten, maar weet zeker dat jouw product na 48 uur direct in te bouwen is. Start direct een aanvraag en ga voor efficiëntie en rendement!