Over ons

Door middel van revisie biedt ACtronics de mogelijkheid tot betaalbare oplossingen voor elektronische componenten en zo blijft autorijden voor iedereen betaalbaar. Door het inzetten van revisie wordt er tevens onnodig gebruik van nieuwe onderdelen gereduceerd.

ACtronics is in 2004 begonnen op een zolderkamer in Bornerbroek met de vraag of defecte elektronische componenten een tweede leven konden krijgen. Al gauw bleek dat ACtronics een nieuwe markt had aangeboord en langzaam steeg ook de vraag naar revisie van elektronische componenten in de automotive industrie.

De afgelopen jaren is de kennis vergroot en heeft ACtronics inmiddels 15 jaar ervaring in kwaliteitsrevisies van elektronische auto componenten. ACtronics is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met klanten in heel Europa.

ACtronics Establishment

Kwalitatieve en duurzame oplossingen

Vanuit ons hoofdkantoor in Almelo werken meer dan 120 medewerkers dagelijks aan het testen en reviseren van (elektronische) regelsystemen, instrumentenpanelen en gasklephuizen. Om uiteindelijk de levensduur van een gereviseerd product te vergroten en een betere kwaliteit te leveren dan het originele product met daarbij twee jaar garantie op een revisie.

“ACtronics staat voor de levering van de beste gereviseerde elektronische componenten in de mobiliteitsbranche”

Door de mogelijkheid om defecte producten een nieuw leven in te blazen, wordt er bijgedragen aan een duurzame en circulaire economie. In een wereld waar steeds meer gevraagd wordt om duurzame toepassingen door de consument en wet- en regelgeving. ACtronics biedt met revisie een oplossing tot het hergebruik van defecte elektronische componenten in de automotive industrie.

Innovatie is onze kracht

De afdelingen Research & Development en Revisie zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling en focus op hoogwaardige revisies binnen ons bedrijf. Hier ligt dan ook de uitdaging om continu bezig te zijn met innovatie en ontwikkeling van nieuwe revisie oplossingen en om de kwaliteit te kunnen blijven garanderen.

ACtronics beschikt over geavanceerde faciliteiten met apparatuur die veelal in huis ontwikkeld zijn om revisies uit te kunnen voeren. Wij willen niet alleen reviseren, maar waar mogelijk ook een structurele verbetering realiseren. Met een betere kwaliteit en langere levensduur als resultaat. Hiervoor zijn een aantal kernwaarden voor ons van toepassing:

  • De beste gereviseerde elektronische componenten;
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding;
  • Twee jaar garantie;
  • Persoonlijke service en technisch advies door onze productspecialisten;
  • Uitsluitend business to business (B2B), dus alleen voor autogarages en merkdealers;
  • Streven naar revisie binnen 48 uur;

Het revisieproces bestaat uit een aantal verschillende stappen van entrytest tot een eindtest, voordat een product weer wordt teruggestuurd naar een klant. Tijdens het revisieproces worden na de entrytests eventuele zwakke en/of kwetsbare componenten gesignaleerd en (preventief) vervangen. Dit wordt gedaan om de kwaliteit van een product te garanderen en de levensduur ten opzichte van een nieuw product te verbeteren.

Op zoek naar een revisie oplossing?

Wil je een product door ons laten reviseren? Dan kun je zelf een account aanmaken op deze website. Eenmaal ingelogd heb je de mogelijkheid om revisie opdrachten in te dienen en producten te laten reviseren. Let op: we werken alleen met garagebedrijven en merkdealers. We hebben een breed assortiment: van instrumentenpanelen tot gasklephuizen, van ABS ECU’s tot info displays. Mocht er toch nog iets onduidelijk zijn, bekijk dan onze instructievideo. Hierin wordt het proces van een revisie opdracht duidelijk uitgelegd.

Wil je eerst meer informatie over de revisie-oplossingen die ACtronics kan bieden? Of kun je een product niet vinden op de website? Neem dan contact op via info@actronics.nl of bel met onze Customer Service: 0546-660410.

Vacatures

Wil je graag onderdeel uitmaken van ons team of wil je weten of er nog geschikte vacatures beschikbaar zijn? Bekijk dan onze vacaturepagina. Hierop staan altijd de actuele vacatures voor de verschillende afdelingen binnen ons bedrijf.