Het bedrijf

Door middel van revisie biedt ACtronics de mogelijkheid tot betaalbare oplossingen voor elektronische componenten en zo blijft autorijden voor iedereen betaalbaar. Door het inzetten van revisie wordt er tevens onnodig gebruik van nieuwe onderdelen gereduceerd.

ACtronics is in 2004 begonnen op een zolderkamer in Bornerbroek met de vraag of defecte elektronische componenten een tweede leven konden krijgen. Al gauw bleek dat ACtronics een nieuwe markt had aangeboord en langzaam steeg ook de vraag naar revisie van elektronische componenten in de automotive industrie.

De afgelopen jaren is de kennis vergroot en heeft ACtronics inmiddels 15 jaar ervaring in kwaliteitsrevisies van elektronische auto componenten. ACtronics is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met klanten uit heel Europa!

Kwalitatieve en duurzame oplossingen

ACtronics Vestiging

Vanuit ons hoofdkantoor in Almelo werken meer dan 120 medewerkers dagelijks aan het testen en reviseren van (elektronische) regelsystemen, instrumentenpanelen en gasklephuizen. Om uiteindelijk de levensduur van een gereviseerd product te vergroten en een betere kwaliteit te leveren dan het originele product met daarbij twee jaar garantie op een revisie.

“ACtronics staat voor de levering van de beste gereviseerde elektronische componenten in de mobiliteitsbranche”

Door de mogelijkheid om defecte producten een nieuw leven in te blazen, wordt er bijgedragen aan een duurzame en circulaire economie. In een wereld waar steeds meer gevraagd wordt om duurzame toepassingen door de consument en wet- en regelgeving. ACtronics biedt met revisie een oplossing tot het hergebruik van defecte elektronische componenten in de automotive industrie.

Innovatie is onze kracht

De afdelingen Research & Development en Revisie zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling en focus op hoogwaardige revisies binnen ons bedrijf. Hier ligt dan ook de uitdaging om continu bezig te zijn met innovatie en ontwikkeling van nieuwe revisie oplossingen en om de kwaliteit te kunnen blijven garanderen.

ACtronics beschikt over geavanceerde faciliteiten met apparatuur die veelal in huis ontwikkeld zijn om revisies uit te kunnen voeren. Wij willen niet alleen reviseren, maar waar mogelijk ook een structurele verbetering realiseren. Met een betere kwaliteit en langere levensduur als resultaat. Hiervoor zijn een aantal kernwaarden voor ons van toepassing:

  • De beste gereviseerde elektronische componenten;
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding;
  • Twee jaar garantie;
  • Persoonlijke service en advies in uw taal;
  • Uitsluitend autogarages en dealers;
  • Streven naar revisie binnen 48 uur;

Het revisieproces bestaat uit een aantal verschillende stappen van entrytest tot een eindtest, voordat een product weer wordt teruggestuurd naar een klant. Tijdens het revisieproces worden na de entrytests eventuele zwakke en/of kwetsbare componenten gesignaleerd en (preventief) vervangen. Dit wordt gedaan om de kwaliteit van een product te garanderen en de levensduur ten opzichte van een nieuw product te verbeteren.

Op zoek naar een revisie oplossing?

ABS of ECU-units, instrumentenpanelen of gasklephuizen door ons laten reviseren? Door het aanmaken van een account op onze website hebben B2B-bedrijven de mogelijkheid om revisie opdrachten in te dienen en componenten door ons te laten reviseren. Bekijk ook onze instructievideo die geeft uitleg over het proces van een revisie opdracht.

Wilt u meer informatie over revisie oplossingen die ACtronics uw organisatie kan bieden? Of wilt u een producten laten reviseren die niet te vinden is op de website of andere vragen? Neem contact met ons op via info@actronics.nl of bel 0546-660410.

Vacatures

Wil je graag onderdeel uitmaken van ons team of wil je weten of er nog geschikte vacatures beschikbaar zijn? Bekijk dan onze vacaturepagina met actuele vacatures voor de verschillende afdelingen binnen ons bedrijf.

Nieuws