Inpakinstructies

Voorkom transportschade en bevorder de doorlooptijd.

algemeen""

Algemeen

  1. Zorg ervoor dat de doos waarin het onderdeel verstuurd wordt groot genoeg is en voldoende vulmateriaal heeft: het onderdeel mag de zijwanden van de doos niet raken!
  2. Verpak de mee te sturen onderdelen eerst in een apart zakje of doosje en stop ze dan bij het te reviseren onderdeel in dezelfde doos.
ECU's, ABS ECU's en turbo-actuatoren

Specifiek voor ECU's, ABS ECU's en turbo-actuatoren

  1. Omdat het hier zwaardere onderdelen betreft, moet het pakket extra strak opgevuld worden zodat het onderdeel stevig midden in de doos blijft liggen.
instrumentenpanelen

Specifiek voor instrumentenpanelen

  1. Gebruik noppenfolie om zowel het venster als de uitstekende pinnen en montagepunten extra goed tegen transportschade te beschermen.
  2. Luchtkussens rondom het onderdeel bieden een goede bescherming tegen schokken en trillingen.
TCU's

Specifiek voor TCU's

  1. Uitstekende sensoren zijn bijzonder gevoelig voor transportschade: de sensoren breken snel af. Verpak de TCU dus extra zorgvuldig en houd hier rekening mee.
  2. Voorkom het doorlekken van olie door de onderkant van de doos te bedekken met noppenfolie of plastic.
  3. Stuur de koppelingspomp van een Easytronic of Durashift TCU nooit mee. Deze zijn bijzonder gevoelig voor transportschade en maken geen deel uit van het revisieproces.
  4. Voor het versturen van DSG6- en DSG7-mechatronics heeft ACtronics een speciale transportverpakking ontwikkeld. We raden dringend aan om de mechatronics uitsluitend in deze speciale doos naar ons te versturen. Voor het aanvragen van de speciale DSG transportdoos neem je contact op met onze Customer Service.