Auto revisie: stimuleert hergebruik

Bij auto revisie laat je een kapot onderdeel repareren in plaats van dat je een nieuw onderdeel aanschaft. ACTRONICS richt zich op het reviseren van elektronische auto-onderdelen, zoals ECU’s, info displays en onboard chargers. Op deze pagina lees je alles over revisie van auto’s en vertellen we wat ACTRONICS voor jou kan betekenen.

Wat is auto revisie?


Auto revisie is het repareren, herstellen en hergebruiken van auto-onderdelen. Met revisie van auto-onderdelen hoef je geen nieuwe onderdelen te kopen, maar worden gebruikte onderdelen teruggebracht in nieuwstaat. Dit is een stuk voordeliger dan het aanschaffen van een volledig nieuw onderdeel. Daarnaast is revisie een duurzame optie, omdat er minder nieuwe auto-onderdelen geproduceerd hoeven te worden en er minder afval gecreëerd wordt.

Revisie stimuleert hergebruik

Auto revisie

Revisie van jouw auto start bij ACTRONICS!


Wil jij auto-onderdelen laten reviseren? Bij ACTRONICS ben je verzekerd van 2 jaar garantie, een eenvoudig zakelijk bestelproces en scherpe prijzen. Innovatie is onze kracht: de Research & Development afdeling heeft volledige focus op hoogwaardige revisies en nieuwe revisie-oplossingen. Het innovatieve karakter van ACTRONICS maakt dat wij betere kwaliteit en langere levensduur realiseren. Als zakelijke gebruiker start je zelf eenvoudig een nieuwe reparatie-opdracht. Als particulier kun je via een van onze service points een revisie-opdracht starten.

 1. Garage zoeken
  Zoek een garage bij jou in de buurt.
 2. Contact opnemen
  Neem contact op met de garage en vraag naar auto revisie.
 3. Revisie
  De garage zorgt dat jouw kapotte onderdeel door ACTRONICS gereviseerd wordt.
 4. De weg weer op!
  De reparatie verloopt zoals je gewend bent van jouw garage. Je kunt zorgeloos en veilig weer op pad!

Lijst van auto-onderdelen reviseren

Veel elektronische auto-onderdelen kunnen gereviseerd worden. ACTRONICS is gespecialiseerd in het reviseren van de volgende auto-onderdelen:

 • ABS unit reparatie
  Dit betreft revisie van de gehele ABS-unit of van losse componenten, zoals de ABS-pomp, de HCU of druksensoren. ABS- of ESP-reparatie is een van de meest voorkomende revisieopdrachten binnen ACTRONICS.
 • BCM reparatie
  Dit betreft revisie van de Body Control Module, de elektronische besturingseenheid van een voertuig.
 • ECU reparatie
  Dit betreft revisie van de motormanagement computers. ECU staat dan ook voor Electronic Control Unit. We focussen bij de revisie op semiconductors, chips, sensoren en hybride verbindingen (bondjes).
 • Gasklephuis reparatie
  Dit betreft revisie van het gasklephuis of ECU, afhankelijk van waar het probleem zich precies bevindt. Revisie van het gasklephuis kan zowel mechanisch als elektronisch zijn.
 • Info display reparatie
  Revisie van info displays is een optie als er dode pixels, zwarte regels of een volledig zwart display zijn. Meestal reviseren we info displays door custom made flatcables te gebruiken.
 • Instrumentenpaneel reparatie
  Revisie van instrumentenpanelen houdt in dat defecte processoren, stappenmotors of displays worden hersteld en verbeterd.
 • Inverter reparatie
  Een inverter of omvormer is het hart van een elektrische auto. Revisie van inverters richt zich op het herstellen van de energieterugwinning en de laadtechnologie.
 • Klimaat bedieningspaneel reparatie
  Revisie van een ACC-paneel richt zich op het herstellen van defecte knoppen, displays en sensoren.
 • OBC reparatie
  Revisie van de boordlader focust op het repareren van de transformator, de bidirectionele gelijkrichter of de laadregelaar.
 • TCU reparatie
  Revisie van de Transmision Control Unit bestaat uit het herstellen van sensoren en actuatoren die de transmissie van de auto aansturen.
 • Turbo-actuator reparatie
  Een turbo-actuator kan gereviseerd worden als er problemen met de turbodruk zijn. De elektromotor, het wormwiel of de printplaat van de actuator kunnen defect zijn en vervangen worden.