Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Heb je geen autobedrijf, maar wil je wél gebruikmaken van de gereviseerde onderdelen van ACTRONICS? Dat kan! Wij hebben een netwerk van Service Points door heel Nederland en België. Dit zijn garages die ervaring hebben met revisie en je hierover kunnen adviseren. Voer hieronder jouw adres in of klik op “mijn locatie” en zie direct welke garages er bij jou in de buurt zitten die je verder kunnen helpen.

Hoe werkt het?

In 4 stappen weer op pad

1

Garage zoeken

Zoek via bovenstaande kaart een garage bij jou in de buurt

2

Contact opnemen

Neem contact op met de garage en plan een afspraak

3

Revisie

Laat je garage het defecte onderdeel reviseren

4

De weg weer op

Je kunt weer zorgeloos en veilig op pad

Waarom kiezen voor revisie?

Met ons revisieconcept zijn we in staat om defecte elektronische auto-onderdelen terug naar nieuwstaat te brengen. Hiermee kunnen we een oplossing bieden die vele malen (enkele honderden euro's) goedkoper is dan nieuw en daarmee ook nog eens veel beter voor het milieu is.

Onderdelen om te reviseren

Service Points aan het woord

Ruim 6.000 autogarages hebben zich al aangesloten als ACTRONICS Service Point. Waarom kiezen deze autobedrijven ervoor om zich bij het ACTRONICS Service Point programma aan te sluiten? Lees hier hun verhalen:

Autobedrijf Wout Bouman uit Wijk en Aalburg

Autobedrijf Wout Bouman
Erkend ACTRONICS Service Point

Op weg naar Autobedrijf Wout Bouman hadden we onze navigatie ingesteld. Onze route ging van de snelweg af en we belandden in een heel pittoresk en typisch oud-Nederlands dorpje.

Autobedrijf Mobron uit Almere

Autobedrijf Mobron
Erkend ACTRONICS Service Point

Sinds 2013 is Almere een vakkundige garage rijker. Na enkele jaren bij een merkdealer te hebben gewerkt, greep Mark de kans om voor zichzelf te beginnen.

Auto Meerstad uit Nieuw-Vennep

Auto Meerstad
Erkend ACTRONICS Service Point

Jeroen, Marc en Vincent begonnen 15 jaar geleden een nieuw autobedrijf in Nieuw-Vennep, genaamd Auto Meerstad. Zij profileren zichtzelf als dé VAG specialist.

Autoservice van Staveren uit Emmeloord

Autoservice van Staveren
Erkend ACTRONICS Service Point

Vlakbij de A6 afslag Emmeloord staat sinds de zomer van 2020 een gloednieuw pand op het industrieterrein aan de Nagelerweg.

Benieuwd naar de interviews met onze Service Points? Lees hier alle verhalen.

ACTRONICS Service Point Award winnaars

Een jaarlijks terugkerend evenement waarbij de kennis van onze Service Points in Nederland en België wordt getest. Met een aantal technische en complexe kennisvragen testen we de deelnemers op de aanwezige technische kennis. De winnaar van deze felbegeerde award wint naast de titel het uitgebreide prijzenpakket.

Autobedrijf Rob Dees

Autobedrijf Rob Dees
Winnaar ACTRONICS Service Point Award 2023

Cor Melissant Auto

Cor Melissant Auto
Winnaar ACTRONICS Service Point Award 2022

Autobedrijf Tjeerdsma

Autobedrijf Tjeerdsma
Winnaar ACTRONICS Service Point Award 2021

Aan- of afmelden als ACTRONICS Service Point

Ben je klant bij ACTRONICS, maar sta je niet op de kaart? Staan er verkeerde contactgegevens online of sta je op de kaart als Service Point en wil je niet van de voordelen profiteren? Ga dan naar "mijn account" of klik op onderstaande button.

Aan- of afmelden als ACTRONICS Service Point