ACTRONICS Tourrally: hét ontmoetingsevenement voor onze Service Points

Na een eerste geslaagde editie van de ACTRONICS Tourrally in 2022 komt er in 2023 een vervolg op dit evenement. Ook voor de 2e editie van de Tourrally blijft het recept onveranderd. Er is een compleet nieuwe route voor de deelnemers uitgestippeld, kriskras door de mooiste wegen in het glooiende Twentse landschap. Daarnaast zal er net als de vorige editie een ontmoetingszone bij ons hoofdkantoor in Almelo ingericht worden waar onze trouwe service partners onder het genot van een hapje en een drankje ideeën en leuke gesprekken met elkaar kunnen uitwisselen. Hiermee is de ACTRONICS Tourrally hét evenement waar onze passies bij elkaar komen en samen een onvergetelijke dag kunnen beleven!

Bekijk hier de foto's van de ACTRONICS Tourrally 2022

Ontdek de parels van Twente via onze bolletje-pijltjes route

Waar we vorig jaar de mooiste wegen rondom Diepenheim aandeden, staat dit jaar een route van zo’n 90 kilometer op het programma. Via een bolletje-pijltjes routeboek sturen we jullie langs de allermooiste stukjes die deze groene regio te bieden heeft. Om de Tourrally voor iedereen toegankelijk te houden, introduceren we dit jaar een Expert-klasse en een Tour-klasse. De Tour-klasse ontvangt een routeboek inclusief bolletje-pijltje, afstanden en straatnaam (zie voorbeeld hieronder), terwijl de Expert-Klasse het enkel met het bolletje-pijltje en afstanden ontvangt. Zo houden we de rit voor iedere rijder/navigator-duo uitdagend.

Wat belangrijk is om te vermelden is dat snelheid niet belangrijkst is, alertheid daarentegen wel. In het routeboek zul je namelijk verschillende foto’s vinden van objecten die je op de route zult zien. Voor het duo die het meeste van deze objecten weet te spotten staat aan het eind van de tourrally een prijs klaar.

Je ontvangt tijdens de Tourrally een:

  • Uitgebreide routeboek
  • Gepersonaliseerd rallyschild
  • ACTRONCS goodiebag
  • Limited edition ACTRONICS model rallyauto
  • Uitgebreid buffet en drinken

Best of Show competitie

Voorafgaand aan de start van de Tourrally starten we met een keuring van de auto’s. Onze experts maken een rondje om de auto en beoordelen deze op verschillende punten. De mooiste/meest unieke auto krijgt hiervoor de Best of Show award. Hierin maken we onderscheid in een drietal klasses:

  • Classics (t/m 1983)
  • Youngsters (1984 t/m 2003)
  • Moderne (vanaf 2004)