ACTRONICS Tourrally: hét ontmoetingsevenement voor onze Service Points

De ACTRONICS Tourrally is gedurende de afgelopen edities uitgegroeid tot hét ongedwongen en ontspannende evenement voor ACTRONICS Service Points. Hierbij ontvangen we partners uit alle hoeken van Nederland en Vlaanderen. Op deze dag staat netwerken en de liefde voor de auto centraal die we met elkaar delen. Bewonderen van de auto en verwonderen van de prachtige landschappen en omgeving waar de route de deelnemers doorheen leidt. Dat is waar deze dag omdraait. Ontmoet andere Service Point partners en geniet samen van een fantastische dag. Aan de finish is er voldoende ruimte om onder het genot van een hapje en drankje te samen terug te blikken op de dag en worden de winnaars van de bolletje-pijltje route feestelijk bekend gemaakt.

Zondag 2 juni 2024

Schrijf je gratis in

Voor wie

ACTRONICS Service Points

*Bekijk hier het regelement van de ACTRONICS Tourrally

Tijdschema ACTRONICS Tourrally 2 juni 2024

11:30-12:00 Documentenuitgifte en inloop
11:30-12:45 Keuring auto’s voor Best of Show competitie
12:45-13:00 Welkomstwoord en briefing
13:00-13:45 Start ACTRONICS Tourrally (equipes starten om de 30 seconden)
16:30-17:30 Finish hoofdkantoor ACTRONICS
16:30-20:00 Sfeervol zomers festivaldiner en mogelijkheid tot rondleiding
18:30 Bekendmaking winnaar ACTRONICS Tourrally en Best of Show
20:00 Eind van het programma

Adres start- en finishlocatie (ACTRONICS hoofdkantoor): Bornerbroeksestraat 459F, Almelo

*Wanneer het definitieve programma voor deze dag bekend is, worden jullie op het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld op de hoogte gehouden

ACTRONICS Tourrally 2023 - Official Aftermovie

Toeren, netwerken, samenwerken en genieten

In tegenstelling tot de rally’s op snelheid staat bij deze rit precisie en nauwkeurigheid centraal. Aan de hand van het bolletje-pijltje routeboek kun je jezelf door de prachtige omgeving navigeren. Deze beleving beleef je als team natuurlijk het beste als team van rijder en navigator. Samenwerken, maar bovenal genieten dus! Wees voorbereid op verschillende verrassingen die je onderweg kunt tegenkomen, want we proberen altijd iets speciaals toe te voegen. De route is zowel voor de beginnende als ervaren tourrit deelnemers uitdagend en interessant. Je wordt op voorhand uitgebreid gebriefd en krijgt alle benodigdheden mee om goed voorbereid te kunnen starten.

❝We hebben een een geweldige dag gehad en erg genoten met gezellige mensen. Mooie route, top georganiseerd!❞

— Paul, deelnemer ACTRONICS Tourrally —

Ga jij naar huis met de winst in de Best of Show?

Voor de deelnemers die een extra bijzondere auto meenemen, hebben we de Best of Show competitie. Onze experts maken een rondje om de auto en beoordelen deze op verschillende criteria. Uniekheid, originaliteit en de staat van het voertuig staan hierbij centraal. Hierbij worden de auto’s in drie verschillende categorieën ingedeeld, namelijk classic (40 jaar of ouder), youngster (20-40 jaar) en modern (jonger dan 20 jaar). Zo vieren al het moois dat de autobranche door de jaren gebracht heeft.

Best of Show Classics

bouwjaar t/m 1984

Best of Show Youngsters

bouwjaar 1985 t/m 2004

Best of Show Modern

bouwjaar vanaf 2005

Nieuw dit jaar! Rijden voor een goed doel

Tijdens de 3e editie van de ACTRONICS Tourrally staat niet alleen de spanning van de rit en het plezier van de deelnemers centraal, maar ook een belangrijk aspect van maatschappelijke betrokkenheid. Dit jaar introduceren we een nieuw initiatief: een samenwerking met het goede doel.

Het goede doel dat we dit jaar steunen, is Voedselbank Almelo. Deze organisatie zet zich in voor zet zich dag in dag uit in om de financiële problemen van een groep inwoners in de gemeenten Almelo en Tubbergen op te lossen. Dat doen zij door voedselproducten in te zamelen (waarbij tevens voedselverspilling wordt tegengegaan) en die vervolgens weer uit te reiken aan diegenen die rond het bestaansminimum leven en nauwelijks geld hebben voor het kopen van voedsel. We zijn verheugd om aan te kondigen dat ACTRONICS, als organisator van de Tourrally, zelf ook een genereuze donatie zal doen aan Voedselbank Almelo. Als blijk van ons sterke engagement voor dit goede doel en ons geloof in de kracht van collectieve inspanning, willen we niet alleen deelnemers, maar ook onszelf actief betrekken bij deze waardevolle zaak.

Hoewel het meedoen aan deze goede doelen actie vrijblijvend is en niet verplicht, hopen we dat de deelnemers van de ACTRONICS Tourrally zich geïnspireerd voelen om hieraan bij te dragen. Samen kunnen we laten zien dat onze passie voor auto's en avontuur hand in hand gaat met betrokkenheid en solidariteit. We moedigen iedereen aan om bij te dragen en samen een blijvende impact te maken.

Sfeerfoto's van deze mooie klantendag

Terugblik op eerdere edities

ACTRONICS Tourrally

3e ACTRONICS Tourrally levert mooie opbrengst voor Voedselbank op

Editie 3: zondag 2 juni 2024

Het was een prachtige dag voor autoliefhebbers en revisiepartners tijdens de derde editie van de ACTRONICS Tourrally. De parkeerplaats bij...

ACTRONICS Tourrally

ACTRONICS Tourrally zorgt voor grote glimlach bij revisiepartners

Editie 2: zondag 11 juni 2023

Op de parkeerplaats van ACTRONICS in Almelo pronkten rond het middaguur op zondag 11 juni tal van glimmende bolides. En dat was niet zonder...

ACTRONICS Tourrally

ACTRONICS Tourrally trekt bont gezelschap naar Almelo

Editie 1: zondag 15 mei 2022

Afgelopen zondag organiseerde auto-elektronica revisiebedrijf ACTRONICS de eerste editie van de ACTRONICS Tourrally. Ruim 70 klanten van...