ACTRONICS Tourrally: hét ontmoetingsevenement voor onze Service Points

Na een geslaagde eerste editie van de ACTRONICS Tourrally in 2022 komt dit evenement in 2023 natuurlijk terug. De datum van dit jaar is zondag 11 juni 2023. Ook dit jaar zal de start- en finishlocatie van de Tourrally bij het ACTRONICS hoofdkantoor in Almelo zijn. De compleet nieuwe route van dit jaar brengt de deelnemers langs de parels en schoonheden van het Sallandse landschap. Het grasveld naast ons hoofdkantoor zal worden omgedoopt tot evenementenweide, waar de auto’s voor en na de rit in de spotlight zullen staan. Te midden van dit alles zal bij terugkomst van de Tourrally een sfeervol festivaldiner plaatsvinden. Hiermee is de ACTRONICS Tourrally hét ontmoetingsevenement voor ons en onze trouwe partners waar onze passies bij elkaar komen.

Concept tijdschema ACTRONICS Tourrally 11 juni 2023

12:00-13:00 Documentenuitgifte en inloop
12:00-13:15 Keuring auto’s voor Best of Show competitie
13:15-13:30 Welkomstwoord en briefing
13:30-14:15 Start ACTRONICS Tourrally (equipes starten om de 30 seconden)
16:30-17:30 Finish hoofdkantoor ACTRONICS
16:30-20:00 Sfeervol zomers festivaldiner en mogelijkheid tot rondleiding
18:30 Bekendmaking winnaar ACTRONICS Tourrally en Best of Show competitie
20:00 Eind van het programma

Adres start- en finishlocatie (ACTRONICS hoofdkantoor): Bornerbroeksestraat 459F, Almelo

Let op: de evenement is enkel toegankelijk voor klanten en partners van ACTRONICS. Er hoeft geen inschrijfgeld betaalt te worden. Bekijk hier het regelement.

❝We hebben een een geweldige dag gehad en erg genoten met gezellige mensen. Mooie route, top georganiseerd!❞

— Paul, deelnemer ACTRONICS Tourrally 2022 —

Een uitdagende route voor ieder niveau

Om de Tourrally voor iedereen toegankelijk en tevens uitdagend te houden, introduceren we dit jaar een Expert-klasse en een Tour-klasse. We zullen dit jaar met een mobiele app werken om zo in twee moeilijkheidsgraden de rit beschikbaar te kunnen maken. De Tour-klasse ontvangt een (digitaal) routeboek met bolletje-pijltjes, afstanden en straatnaam, terwijl de Expert-Klasse enkel bolletje-pijltjes met bijbehorende afstanden ontvangt. Op de route zijn extra punten te behalen via een foto-opdracht en een behendigheidsproef die onderweg afgewerkt moet worden. Snelheid zal dus niet het belangrijkste zijn, alertheid en nauwkeurigheid daarentegen wel. Voor de winnaars staat een fantastisch prijzenpakket inclusief revisietegoedbon klaar.

Ga jij naar huis met de winst in de Best of Show competitie?

Voorafgaand aan de start van de Tourrally starten we met een keuring van de auto’s. Onze experts maken een rondje om de auto en beoordelen deze op verschillende criteria. Uniekheid, originaliteit en de staat van het voertuig staan hierbij centraal. Tijdens de Best of Show competitie worden de auto’s verdeeld in een drietal klassen. Dat betekent dat er ook drie hoofdprijzen in deze competitie te vergeven zijn. De klassen zijn:

Best of Show Classics

bouwjaar t/m 1983

Best of Show Youngsters

bouwjaar 1984 t/m 2003

Best of Show Modern

bouwjaar vanaf 2004

Geniet als afsluiter van een sfeervol diner

Als afsluiter van de ACTRONICS Tourrally staat er na de finish een sfeervol en smakelijke food experience voor jullie klaar. Ons buitenterrein, die voor dit weekend wordt omgedoopt tot evenementenweide, zal helemaal in zomerse festivalsferen worden ingericht. Zo kun je na een geslaagde Tourrally genieten van de kookkunsten van een gerenommeerde chef. Hij zal via een live-cooking sessie de beleving van rook en vuur omzetten in de meest heerlijke vlees, vis of vega gerechten. Proef en geniet samen met een verkoelend drank van deze afsluiter. Rond 18:30 zullen we de winnaars van de Tourrally en de Best of Show competitie feestelijk bekend gemaakt worden. Er zullen verschillende zitjes geplaatst worden onder onze feesttent, dus er is voldoende ruimte om ons en onze partners te ontmoeten voor gezellige gesprekken. Tevens is er na afloop van de Tourrally ook de mogelijkheid voor een rondleiding op ons hoofdkantoor.