ACTRONICS Tourrally: hét ontmoetingsevenement voor onze Service Points

De ACTRONICS Tourrally is gedurende de afgelopen edities uitgegroeid tot hét ongedwongen en ontspannende evenement voor ACTRONICS Service Points. Hierbij ontvangen we partners uit alle hoeken van Nederland en Vlaanderen. Op deze dag staat netwerken en de liefde voor de auto centraal die we met elkaar delen. Bewonderen van de auto en verwonderen van de prachtige landschappen en omgeving waar de route de deelnemers doorheen leidt. Dat is waar deze dag omdraait. Ontmoet andere Service Point partners en geniet samen van een fantastische dag. Aan de finish is er voldoende ruimte om onder het genot van een hapje en drankje te samen terug te blikken op de dag en worden de winnaars van de bolletje-pijltje route feestelijk bekend gemaakt.

Voor wie

ACTRONICS Service Points

ACTRONICS Tourrally 2023 - Official Aftermovie

Toeren, netwerken, samenwerken en genieten op één dag

In tegenstelling tot de rally’s op snelheid staat bij deze rit precisie en nauwkeurigheid centraal. Aan de hand van het bolletje-pijltje routeboek kun je jezelf door de prachtige omgeving navigeren. Deze beleving beleef je als team natuurlijk het beste als team van rijder en navigator. Samenwerken, maar bovenal genieten dus! Wees voorbereid op verschillende verrassingen die je onderweg kunt tegenkomen, want we proberen altijd iets speciaals toe te voegen. De route is zowel voor de beginnende als ervaren tourrit deelnemers uitdagend en interessant. Je wordt op voorhand uitgebreid gebriefd en krijgt alle benodigdheden mee om goed voorbereid te kunnen starten.

❝We hebben een een geweldige dag gehad en erg genoten met gezellige mensen. Mooie route, top georganiseerd!❞

— Paul, deelnemer ACTRONICS Tourrally —

Voor de deelnemers die een extra bijzondere auto meenemen, hebben we de Best of Show competitie. Onze experts maken een rondje om de auto en beoordelen deze op verschillende criteria. Uniekheid, originaliteit en de staat van het voertuig staan hierbij centraal. Hierbij worden de auto’s in drie verschillende categorieën ingedeeld, namelijk classic (40 jaar of ouder), youngster (20-40 jaar) en modern (jonger dan 20 jaar). Zo vieren al het moois dat de autobranche door de jaren gebracht heeft.

Sfeer foto's van deze mooie klantendag

Terugblik op eerdere edities

ACTRONICS Tourrally

ACTRONICS Tourrally zorgt voor grote glimlach bij revisiepartners

Editie 2: zondag 11 juni 2023

Op de parkeerplaats van ACTRONICS in Almelo pronkten rond het middaguur op zondag 11 juni tal van glimmende bolides. En dat was niet zonder...

ACTRONICS Tourrally

ACTRONICS Tourrally trekt bont gezelschap naar Almelo

Editie 1: zondag 15 mei 2022

Afgelopen zondag organiseerde auto-elektronica revisiebedrijf ACTRONICS de eerste editie van de ACTRONICS Tourrally. Ruim 70 klanten van...

Hou mij op de hoogte

Wil je er volgend jaar bij zijn? Meld je dan alvast aan. Wij houden je op de hoogte zodra er nieuws is.