Autobedrijf Rob Dees uit Axel wint ACTRONICS Service Point Award 2023

In een spannende strijd heeft Mark Dees van Autobedrijf Rob Dees de felbegeerde ACTRONICS Service Point Award 2023 gewonnen. Het bedrijf werd op hun locatie in Axel verrast met de eindzege, nadat ze als winnaar uit de bus kwam na een uitdagende kennistest en de publieksstemming.

De ACTRONICS Service Point Award is een jaarlijks evenement dat bedoeld is om de beste ACTRONICS Service Points op het gebied van auto-elektronica in Nederland en Vlaanderen te eren en te belonen. Dit jaar vond de derde editie plaats en namen opnieuw Service Points uit alle hoeken van Nederland en Vlaanderen deel aan de competitie, waarbij ze werden beoordeeld op hun technische kennis.

Na een pittige online kennistest, waarbij de deelnemers hun vaardigheden op het gebied van auto-elektronica moesten demonstreren, was het publiek aan zet om hun stem uit te brengen op hun favoriete Service Point. Enkel de tien Service Points die als beste hadden gepresteerd tijdens de online kennistest gingen namelijk door naar de finale. Autobedrijf Rob Dees wist het publiek het meest te overtuigen en werd verkozen tot winnaar van de ACTRONICS Service Point Award 2023. Als winnaar van de award hebben ze bewezen niet alleen expert te zijn op het gebied van auto-elektronica, maar ook een grote toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid te hebben.

Als winnaar van deze prestigieuze award ontvangt Autobedrijf Rob Dees een indrukwekkend prijzenpakket, waaronder de felbegeerde ACTRONICS Service Point Award 2023, een revisiecheque en een jaarabonnement op DiagnoseDan TSB.

"We zijn ontzettend trots en dankbaar voor deze erkenning," zei Mark Dees, van Autobedrijf Rob Dees. "Het is het resultaat van hard werken en de passie die we hebben voor ons vak. We blijven ons inzetten om de beste service te bieden aan onze klanten."

De top-3 van de ACTRONICS Service Point Award 2023