Auto Meerstad staat vol enthousiasme en vakmanschap voor jouw auto klaar: “Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief.”

Jeroen, Marc en Vincent begonnen 15 jaar geleden een nieuw autobedrijf in Nieuw-Vennep, genaamd Auto Meerstad. Zij profileren zichtzelf als dé specialist in alle merken en in het bijzonder hun affiniteit in de VAG groep. Alle drie hebben jarenlang als monteur bij een dealer in de buurt gewerkt, daar de nodige kennis opgedaan en alle diploma’s gehaald die ze konden behalen. Na 16 jaar als monteur te hebben gewerkt was het voor alle drie, in 2007, tijd om de grote stap te nemen en voor zichzelf te beginnen. Sindsdien staan Jeroen, Marc en Vincent dag in, dag uit, voor je klaar!

Volgens mede-eigenaar Jeroen van Dijk was er in die tijd een grote behoefte aan een adres voor onderhoud en reparatiewerkzaamheden voor personen en bedrijfsauto’s met specialistische kennis en service met een dorps garage gevoel. Wat volgde was het initiatief om een garage te beginnen waar service tegen en schappelijke prijs centraal staat. Jeroen: “Efficiënt werken, is kostenbesparend voor de klant”.

Jeroen van Dijk, eigenaren Auto Meerstad in Nieuw-Vennep

Gegarandeerd vakwerk door Auto Meerstad

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen, Auto Meerstad is hét team voor jouw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Nieuw-Vennep en omstreken met gegarandeerd vakwerk! “Doordat wij een ACtronics Service Point zijn laten wij zien dat wij alle benodigde kennis in huis hebben om de juiste diagnose te stellen, zelfs de meest complexe storingen kunnen worden opgelost”, aldus een trotse Jeroen.

De toekomst volgens Jeroen

Jeroen verwacht in de toekomst meer elektronica terug te vinden in auto’s en bedrijfsbusjes. Daarnaast zullen hybride en volledig elektrische auto’s de toekomst vormen. Door de complexiteit aan elektronica in deze auto’s is het van belang je kennis up-to-date te houden met bijscholing en kennisdeling. Volgens Jeroen speelt ACtronics hierin een grote rol spelen met de recent uitgebrachte diagnosewijzers. Het idee van het delen van deze specialistische kennis is volgens Jeroen de sleutel tot succes.

Wat zijn ACtronics Service Points?

Het ACtronics Service Point Programma is voor garagisten gratis en biedt vele voordelen zonder dat ze hiervoor iets hoeven te doen! Dat betekent:

  • Je bent op de ACtronics website zichtbaar op de Service Point kaart die iedere maand door ongeveer 100.000 bezoekers wordt bekeken
  • Je komt direct in verbinding te staan met particulieren die onze website bezoeken
  • Als ACtronics Service Point laat je zien dat je geeft om revisie en daarmee ook om duurzaamheid. Een belangrijk verkoopargument anno nu!
  • Je profiteert in de toekomst van speciale acties en aanbiedingen

Ben je klant bij ACtronics, maar sta je niet op de kaart? Staan er verkeerde contactgegevens online of sta je op de kaart als Service Point en wil je niet van de voordelen profiteren? Ga dan naar “mijn account” of klik op onderstaande button.

Aan- of afmelden als ACtronics Service Point