De naam zegt ’t al: service staat centraal bij Autoservice van Staveren

Vlakbij de A6 afslag Emmeloord staat sinds de zomer van 2020 een gloednieuw pand op het industrieterrein aan de Nagelerweg. Helemaal volgens de gemakken en wensen van vandaag is het pand ingericht, waardoor Autoservice van Staveren haar klanten optimaal kan bedienen. Alle reden om bij eigenaar en eerste autotechnicus Niels van Staveren langs te gaan!

Ondernemersbloed

“Heerlijk, lekker alles fris en nieuw!”. Niels van Staveren is logischerwijs maar wat blij met zijn nieuwe locatie. “Het autobedrijf bestaat inmiddels ruim 40 jaar en is destijds opgericht door mijn vader. Hij is nog steeds als eigenaar actief in het bedrijf en sinds enkele jaren ben ik ook mede-eigenaar van het autobedrijf. De naam van Staveren is hier in de buurt dankzij deze historie behoorlijk bekend, ook al vanwege de gelijknamige naam van zo’n 35 tankstations in Friesland en Flevoland: een bedrijf waar mijn nicht verantwoording over heeft. Samen met een vijftal andere monteurs verzorgen we bij ons bedrijf APK keuringen, onderhoud van auto’s, campers en caravans, airco reparaties, spoelingen van automaatbakken, diagnoses en bandenuitlijning. Onze oude locatie in het centrum was hiervoor niet meer geschikt en paste niet bij de visie en groei van het bedrijf. Toen we de mogelijkheid hadden om hier eigenlijk vanaf nul helemaal een nieuw pand te gaan bouwen, hebben we die met beide handen aangegrepen.” En we kunnen bevestigen: het resultaat mag er zijn!

Niels van Staveren, mede-eigenaar Autoservice van Staveren in Emmeloord

Servicegericht te werk gaan

De kracht van het bedrijf zit volgens Niels, die overigens fervent autocrosscoureur in een 300pk sterke Seat Ibiza met Audi TT motor is, in het soms ontastbare begrip service. “Iedere klant krijgt de aandacht en de auto de volledige focus. De ene dag staat er hier een Lada in de werkplaats en de volgende dag moeten we een APK voor een Ferrari doen. Dat betekent dus ook dat we elektrische en hybride auto’s in onderhoud hebben. Je merkt dat de mensen in deze regio deze service erg belangrijk vinden en elkaar dit ook vertellen. Zekerheid kunnen bieden aan de klant kunnen bieden is gewoon heel erg belangrijk. En daarin helpt de frisse en moderne uitstraling van ‘Autoservice van Staveren 2.0’ zeker!”

Om de servicegraad zo hoog te kunnen leggen, staan volgens Niels kennis en kunde centraal. Het is dan ook niet zo gek dat het bedrijf veel investeert in de juiste tooling. Naast universele uitleesapparatuur beschikken de autotechnici in de werkplaats bijvoorbeeld over originele apparatuur van Volkswagen/VAG en BMW wat door promotie de nodige klandizie in de regio heeft opgeleverd. Ook andere autobedrijven in de regio maken hierbij gebruik van de specialismen van Van Staveren. “En als wij een keer een storing hebben waarbij we specifieke apparatuur of kennis nodig hebben, dan maken wij weer gebruik van hun expertise. Deze wisselwerking zorgt ervoor dat we ook als autobedrijven onderling van elkaar kunnen leren. Dat maakt ons samen sterker!”

Jarenlang partner van ACtronics

Om op de hoogte te blijven van de laatste trends volgen de monteurs regelmatig trainingen en gaat het bedrijf dus samenwerkingen aan met bedrijf die hun verder helpen. “Hierbij is ACtronics al jarenlang onze vaste partner als het aankomt op het leveren van oplossingen van elektronische auto-onderdelen. Een partnerschap die de verhuizing zeker heeft overleefd! Waarin ACtronics voor mij in uitblinkt is het gemak waarmee alle informatie online toegankelijk is. Binnen een handomdraai kun je door de beschikbare onderdelen zoeken en zie je direct welke defecten gereviseerd kunnen worden. Alle informatie die je nodig bent om een revisie-opdracht aan te maken is goed voorhanden. Enkele dagen nadat je je onderdeel hebt opgestuurd, heb je je onderdeel alweer terug en kan de klant weer op pad. En bij vragen staat er altijd een technisch specialist klaar om te helpen. Dat maakt dat we al jarenlang bij ACtronics terugkomen!”

Wat zijn ACtronics Service Points?

Het ACtronics Service Point Programma is voor garagisten gratis en biedt vele voordelen zonder dat ze hiervoor iets hoeven te doen! Dat betekent:

  • Je bent op de ACtronics website zichtbaar op de Service Point kaart die iedere maand door ongeveer 100.000 bezoekers wordt bekeken
  • Je komt direct in verbinding te staan met particulieren die onze website bezoeken
  • Als ACtronics Service Point laat je zien dat je geeft om revisie en daarmee ook om duurzaamheid. Een belangrijk verkoopargument anno nu!
  • Je profiteert in de toekomst van speciale acties en aanbiedingen

Ben je klant bij ACtronics, maar sta je niet op de kaart? Staan er verkeerde contactgegevens online of sta je op de kaart als Service Point en wil je niet van de voordelen profiteren? Ga dan naar “mijn account” of klik op onderstaande button.

Aan- of afmelden als ACtronics Service Point