Cor Melissant Auto winnaar prestigieuze ACTRONICS Service Point Award 2022

Na een wekenlange strijd is Cor Melissant Auto de winnaar geworden van de ‘ACTRONICS Service Point Award 2022’. Cor Melissant Auto uit Dirksland wist in de kennistest en de daaropvolgende publieksstemronde autobedrijven uit Nederland en Vlaanderen achter zich te laten. Rien Noteboom, de diagnose specialist bij het autobedrijf die het bedrijf gedurende de titelstrijd vertegenwoordigde, is op feestelijke wijze verrast met de felbegeerde titel en het uitgebreide prijzenpakket.

Rien Noteboom (rechts) van Cor Melissant Auto trotse winnaar ACTRONICS Service Point Award 2022

Zowel autotechniek kennis als klantloyaliteit werd op de proef gesteld

De afgelopen weken hebben autotechnici uit het noordelijkste puntje van Nederland tot het zuidelijkste puntje in Vlaanderen hun uiterste best gedaan om via deze award hun autobedrijf op de kaart te zetten. Deze tweede editie van de ACTRONICS Service Point Award startte net als vorig jaar met een pittige online test waarin de auto-elektronica kennis van de deelnemers op de proef werd gesteld. Enkel de tien beste deelnemende autobedrijven kwalificeerden zich voor de finale.

Nadat de technische en diagnose-kennis was getest, werd in de finale de loyaliteit van hun klantenbestand aangesproken. Met een uitgebreid pakket aan promomateriaal die de autobedrijven ter ondersteuning hadden gekregen, heeft iedereen hun uiterste best gedaan om hun klantenbestand in te zetten om zoveel mogelijk voorkeursstemmen te verzamelen. Met een score van 22,03% van alle stemmen mag Cor Melissant Auto zich de trotse en verdiende winnaar van de ACTRONICS Service Point Award 2022 noemen en gaat naar huis met het uitgebreide prijzenpakket.

Waardering

Voor Rien Noteboom betekent de overwinning van deze titel veel. “We hebben de afgelopen jaren veel tijd en energie geïnvesteerd in onze kennis en kunde om bij te blijven met de snel veranderende mobiliteitsbranche. Dat onze klanten zich daarbij op deze wijze hebben uitgesproken en hun waardering voor ons bedrijf hebben laten zien maakt ons erg trots. Via deze weg willen we iedereen die op ons gestemd heeft dan ook erg bedanken! We kijken uit naar de toekomst en hopen nog vele automobilisten met ons team voort te kunnen helpen!”

De top-3 van de ACTRONICS Service Point Award 2022

  1. Autobedrijf Cor Melissant uit Dirksland met 22,03% van de stemmen
  2. Autobedrijf Wout Bouman uit Wijk en Aalburg met 19,68% van de stemmen
  3. Garage Opel Dhont uit Zulte (België) met 17,85% van de stemmen

Over ACTRONICS

ACTRONICS is een toonaangevend bedrijf op gebied van revisie van auto-elektronica. Iedere dag verwerken we honderden elektronische auto-onderdelen uit heel Europa die dankzij high-tech revisie-oplossingen weer in nieuwstaat worden teruggebracht. Het hergebruik van onderdelen is niet alleen erg duurzaam, maar bespaar je ook nog eens flink op de kosten. Dit is niet alleen een heel stuk goedkoper dan nieuw, maar bespaart ook nog eens een groot deel van de grondstoffen. Hiermee biedt ACTRONICS samen met haar Service Points een oplossing aan die zowel gunstig voor de portemonnee als voor het milieu is.