ACTRONICS: trotse partner van de internationale rallysport

Maatschappelijke betrokkenheid is cruciaal bij ACTRONICS. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om een rol van betekenis te spelen binnen de samenleving. Onze partnerschappen in de rallysport dragen hier perfect aan bij. Dynamiek, teamwork, precisie, professionaliteit, continue verbetering, robuustheid en betrouwbaarheid zijn zomaar wat parallellen die tussen ACTRONICS en de rallysport zijn te leggen.

nl Hellendoorn Rally


De Hellendoorn Rally, misschien wel de grootste en mooiste rally van Nederland krijgt een grote upgrade voor haar 42e editie op 20 en 21 september! Net als bij de F1 Grands Prix zullen rallyfans online op hun favoriete team of meest spectaculaire prestatie kunnen stemmen. Het team met de meeste stemmen zal naar huis gaan met de titel 'ACTRONICS Driver of the Day'! ACTRONICS heeft aantrekkelijke prijzen klaarstaan voor zowel de uiteindelijke 'Driver of the Day' als voor degenen die hun stem uitbrengen.

Datum: 20-21 september 2024
Website: Hellendoorn Rally

Hellendoorn Rally

❝Sponsoring door ACTRONICS zet onze organisatie in de schijnwerpers en ondersteunt zowel onze geschiedenis als onze toekomst als zorgzame organisatie❞

ADAC ACTRONICS Rallye Sulingen

de ADAC ACTRONICS Rallye Sulingen


De ADAC ACTRONICS Rallye Sulingen is een van de bekendste rallyevenementen van Duitsland. De klassementsproeven die zowel uit asfalt- als gravelwegen bestaan zijn veeleisend voor zowel coureurs als machines en trekt hiermee teams uit heel Duitsland. De rally is tevens onderdeel van zowel het Nederlandse als het Deense Rallykampioenschap en is daarnaast de openingswedstrijd van de volledig elektrische Opel e-Rally Cup.

Datum: 2-4 mei 2024
Website: ADAC ACTRONICS Rallye Sulingen

❝De interesse voor rally's is diepgeworteld binnen ons vakgebied en bij onze klanten❞

es ACTRONICS Rallye Tierra de Madrid


De Spaanse hoofdstad Madrid is het perfecte decor voor de ACTRONICS Rallye Tierra de Madrid. De ambitieuze en gepassioneerde organisatie zorgt voor een evenement die als een magneet werkt voor teams uit alle windrichtingen. Grote menigten toeschouwers verzamelen zich rond de gravelwegen en is daarom een van de hoogtepunten in het Spaanse gravelkampioenschap.

Datum: 4-5 oktober 2024
Website: ACTRONICS Rallye Tierra de Madrid

ACTRONICS Rallye Tierra de Madrid

❝De rallysport is voor de autobranche dé bakermat om nieuwe ontwikkelingen uit te rollen❞

ACTRONICS Rally Citta' di Bassano

it ACTRONICS Rally Citta' di Bassano


Het parcours op en rond de uitlopers van de (Venetiaanse/Vicentijnse) Alpen maakt de ACTRONICS Rally Citta' di Bassano een iconische wedstrijd op de Italiaanse rallykalender. De rally staat dan ook niet voor niks ook wel bekend als de 'Wereldbeker van het Noordoosten', verwijzend naar haar ligging in Italië. De rally met haar thuisbasis in Bassano del Grappa heeft in haar rijke historie dan ook een imponerende palmares opgebouwd.

Datum: 20-21 september 2024
Website: ACTRONICS Rally Citta' di Bassano

Sfeerimpressie rallyseizoen 2024