Autobedrijf Tjeerdsma wint de felbegeerde ACtronics Service Point Award 2021

Autobedrijf Tjeerdsma uit Nieuw-Weerdinge is na een spannende strijd de winnaar geworden van de ACtronics Service Point Award 2021. Een prestigieuze prijs, omdat inmiddels ruim 6.000 autobedrijven bij deze formule zijn aangesloten.

ACtronics Service Point award 2021

Kennistest en publieksronde

De ACtronics Service Point Award bestond uit twee rondes. Voor de deelnemende Service Point was de eerste ronde een kennistest. Tijdens deze test waarin de kennis van auto-elektronica en het diagnose stellen ervan op de proef werd gesteld, bleek dat Autobedrijf Tjeerdsma al bij de beste ACtronics Service Points van Nederland en Vlaanderen behoorde. Sterker nog: met slechts één foutje had Autobedrijf Tjeerdsma de hoogste score. De tien beste bedrijven gingen door naar de finale.

In deze twee weken durende finale was het publiek aan zet om te bepalen wie van de finalisten het meeste aansprak maakte op de titel. Zo werd dus niet alleen het kennisniveau, maar ook de loyaliteit van de klantenkring en het imago van het bedrijf gemeten. En stemmen werd er massaal gedaan! Vanuit alle hoeken van Nederland en Vlaanderen werd er gestemd, waarbij het tot de laatste dag van de finale spannend was wie er met over de overwinning vandoor ging. Met 2,5% meer stemmen dan de nummer 2 mag Autobedrijf Tjeerdsma zich de trotse winnaar van de felbegeerde ACtronics Service Point Award 2021 noemen!

Het podium

Trotse winnaar

Voor Arjan Meijer, Service Monteur bij Autobedrijf Tjeerdsma, is het winnen van de award de kroon op het werk. Dit is namelijk een tweede belangrijke prijs in relatief korte tijd, aangezien ook al BOVAG Autobedrijf van het Jaar 2017/2018 waren. Meijer: “Dat we ondanks de sterke concurrentie uit heel het land in de finale terecht kwamen, was voor ons al een hele mooie bevestiging dat het kennisniveau van ons autobedrijf op het gebied van auto-elektronica goed is. Cursussen en scholing zijn vanwege de steeds verdere elektrificatie in de autobranche erg belangrijk voor ons. Ook ons pand hebben we vorig jaar compleet verbouwd, zodat we klaar zijn voor de behoeften van de klant van morgen. Dat het publiek ons dan ook nog eens als beste ACtronics Service Point verkiest: echt heel bijzonder! We willen iedereen die op ons gestemd heeft dan ook heel erg bedanken. Een groter compliment hadden we niet kunnen krijgen en zijn heel erg trots op ons trouwe klantenbestand!”