Bekend van radio

ACTRONICS: wij geven revisie een stem

Heb jij onze ACTRONICS radiocommercial op NPO Radio 2 of 3FM gehoord? Top! Het kan zijn dat je ons nog niet kent, dus we nemen graag van de gelegenheid gebruik om ons wat uitgebreider voor te stellen. Wij zijn ACTRONICS, kennisleider als het aankomt op het reviseren van elektronische auto-onderdelen. Bekijk hier ons revisieproces.

Stimuleer hergebruik

Stimuleer hergebruik: nieuw is niet altijd nodig

Waarom we dat doen? Omdat we zonde vinden om goede componenten te verspillen. Met onze jarenlange expertise zijn we in staat om gerichte reparaties uit te voeren op bijvoorbeeld ABS modules, motorcomputers, dashboards en zelfs de meest recente onderdelen uit elektrische auto’s waardoor vaak grote delen van het onderdeel bewaard kunnen blijven. We zorgen dat het in orde komt! Hierbij houd je dus je eigen onderdeel en besparen we kostbare grondstoffen. Zo hebben we afgelopen jaar samen met onze klanten ruim 100.000 kilo grondstoffen bespaard door bewust voor revisie in plaats van nieuw te kiezen.

❝Door elektronische onderdelen te laten reviseren in plaats van nieuw te kopen, wordt de CO2-voetafdruk van het vervangende onderdeel met zo’n 60% gereduceerd❞

— ACTRONICS —

Revisie maakt deel uit van het autobedrijf van de toekomst

Als er een branche is waar repareren een prominente rol speelt, dan is het wel de autobranche. Met een groeiend aantal elektronische onderdelen in auto’s wordt het steeds belangrijker om ze te kunnen repareren. Niet alleen staat de beschikbaarheid van nieuwe onderdelen steeds verder onder druk, maar ook de prijzen van vervangende onderdelen worden door hun steeds verdere complexiteit duurder. Omdat we gericht en preventief te werk gaan en grote delen van het onderdeel kunnen hergebruiken in ons revisieproces kunnen we de prijzen laag houden. Sterker nog: een gereviseerd onderdeel is tot wel 80% goedkoper dan nieuw!

Maak een zakelijk account aan

Autobedrijf van de toekomst

Voordelen elektronica revisie

De voordelen van elektronica revisie van ACTRONICS

  • Altijd 2 jaar garantie
  • Online track and trace van je onderdeel in het hele proces
  • Bespaart 60% CO2 voetafdruk ten opzichte van nieuw
  • Bespaart tot wel 80% van de kosten ten opzichte van nieuw
  • Support van onze auto-elektronica professionals
  • Hét vertrouwensmerk van autobedrijven in heel Europa
  • Enkel de beste kwaliteit via gestandaardiseerde en geautomatiseerde processen waarbij we gebruikmaken van hoogwaardige apparatuur
  • We komen het onderdeel in je werkplaats ophalen

Hoe kan ik gebruikmaken van de revisieservice van ACTRONICS?

Je kunt een onderdeel laten reviseren door een zakelijk account op onze website te laten maken. Omdat voor het stellen van de juiste diagnose en het inbouwen van de onderdelen de juiste apparatuur benodigd is, werken we alleen samen met autobedrijven. We zijn dan ook trots om te melden dat verspreid over heel het land ACTRONICS Service Points gevestigd zijn. Zij zullen je als revisiepartner en lokaal servicecentrum verder kunnen helpen met het probleem en het onderdeel naar ons opsturen.

Zoek een ACTRONICS Service Point in je buurt

Een greep uit ons assortiment

Bekijk alle onderdelen

Citroën C4 (Grand) Picasso 2013-2022 - Instrumentenpanelen
Citroën C4 (Grand) Picasso 2013-2022

Instrumentenpanelen

Registreer of log in om prijzen te zien

ATE MK100 ABS - ABS units
ATE MK100 ABS

ABS units

Registreer of log in om prijzen te zien

Opel CID Astra H / Zafira B - Info displays
Opel CID Astra H / Zafira B

Info displays

Registreer of log in om prijzen te zien

Ford Focus III 2011-2018 - Instrumentenpanelen
Ford Focus III 2011-2018

Instrumentenpanelen

Registreer of log in om prijzen te zien