Citroën C4 (Grand) Picasso 2013-2022

Registreer of log in om prijzen te zien

Citroën C4 (Grand) Picasso 2013-2022 - Instrumentenpaneel Reparatie

Veelvoorkomende problemen

  • Slecht werkend display

Staat je klacht er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Bestel uit voorraad; morgen in je werkplaats

Snel en eenvoudig: bestel jouw onderdeel direct uit voorraad. Wij vragen statiegeld dat je terug krijgt zodra je jouw defecte onderdeel naar ons opstuurt. Op werkdagen voor 16:00 besteld = morgen in huis.

Wij reviseren het originele onderdeel

Meld je onderdeel eenvoudig aan. Stuur hem op of laat hem ophalen door onze pick-up service. Met de hoogst mogelijke zorg gaan wij aan de slag om jouw onderdeel te reviseren. Binnen enkele dagen ontvang je het onderdeel terug in je werkplaats, met 2 jaar garantie.

Citroën C4 (Grand) Picasso 2013 laten repareren?

Is het display in het instrumentenpaneel van je Citroën C4 (Grand) Picasso defect? En kun je daardoor zaken zoals snelheid, toerental, kilometerstand en buitentemperatuur niet meer aflezen? Stuur het instrumentenpaneel dan op naar ACTRONICS. Wij hebben namelijk een oplossing beschikbaar waarmee we het cluster voor jou kunnen reviseren. Het instrumentenpaneel kan daarna weer jaren mee.

We hebben overigens ook revisies voor diverse andere Citroën C4 clusters beschikbaar: Citroën C4 Aircross, Citroën C4 2010-2018 en Citroën C4 2004-2010.

En kijk voor alle Citroën onderdelen even op deze pagina: Citroën.

Bekend probleem

Het uitvallen van het display is een bekend probleem bij de Citroën C4 (Grand) Picasso. En hoewel de layout je misschien laat denken dat het instrumentenpaneel uit drie displays en een flink aantal storingslampjes bestaat, is het toch echt één groot display. De layout is dus virtueel. Gelukkig is dit grote centrale display goed te repareren.

Een ander Citroën instrumentenpaneel laten repareren

Heb je een ander type Citroën met een defect instrumentenpaneel of wil je een geheel ander onderdeel door ACTRONICS laten repareren? Via onze website kun je altijd snel en makkelijk een revisie regelen voor jouw product. Zoals net al aangegeven, reviseren we niet alleen instrumentenpanelen voor de Citroën C4 (Grand) Picasso: ook voor andere Citroën instrumentenpanelen bieden wij revisies aan.

Wil je een product laten reviseren dat niet te vinden is op de website? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Klantbeoordelingen