Volkswagen Polo (9N) 2002-2009

Registreer of log in om prijzen te zien

Volkswagen Polo (9N) 2002-2009 - Instrumentenpaneel Reparatie
Door te kiezen voor revisie van dit onderdeel, bespaar je 1 kg aan grondstoffen.

Veelvoorkomende problemen

  • Eén of meerdere meters werken niet
  • Verlichting werkt niet
  • Luidspreker defect
  • Startblokkering wordt niet vrijgegeven
  • Display werkt niet
  • Complete uitval

Staat je klacht er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Bestel uit voorraad; morgen in je werkplaats

Snel en eenvoudig: bestel jouw onderdeel direct uit voorraad. Wij vragen statiegeld dat je terug krijgt zodra je jouw defecte onderdeel naar ons opstuurt. Op werkdagen voor 16:00 besteld = morgen in huis.

Wij reviseren het originele onderdeel

Meld je onderdeel eenvoudig aan. Stuur hem op of laat hem ophalen door onze pick-up service. Met de hoogst mogelijke zorg gaan wij aan de slag om jouw onderdeel te reviseren. Binnen enkele dagen ontvang je het onderdeel terug in je werkplaats, met 2 jaar garantie.

Volkswagen Polo IV 2002-2009 instrumentenpaneel laten repareren?

Dit instrumentenpaneel op deze afbeelding wordt gebruikt in de Volkswagen Polo IV (9N, 9N2 en 9N3) met bouwjaar 2002-2009. Zoals bij veel instrumentenpanelen uit deze generatie het geval is, kunnen in de loop der jaren meerdere defecten ontstaan. Gelukkig zijn de meeste defecten goed te verhelpen. ACtronics heeft voor dit instrumentenpaneel dan ook een complete revisie-oplossing beschikbaar.

Veel voorkomende klachten

Zodra er zich problemen voordoen aan de tellerklok van de Volkswagen Polo IV 2002-2009, is dit veelal direct merkbaar en/of zichtbaar. Denk bijvoorbeeld aan complete uitval van het cluster, één of meerdere meters (snelheidsmeter, toerenteller) die niet meer reageren of een digitaal paneel dat kan gaan knipperen of totaal kan uitvallen. Daarbij kan de verlichting (in de vorm van LEDs) van het instrumentcluster ook defect raken. Een opvallend bij-effect van een cluster met problemen kan zijn, dat het vrijgeven van de startblokkering niet meer werkt en daarom de auto niet meer zal starten. Kortom, een hoop problemen die door zowel de garage als de bestuurder direct duidelijk opgemerkt kunnen worden.

Instrumentencluster laten reviseren

Hoe wordt een instrumentcluster nu precies gereviseerd bij ACtronics? Voordat we werkelijk beginnen met reviseren, zal eerst een entry test uitgevoerd worden. Afhankelijk van de uitkomst van de test, kan daarna de revisie uitgevoerd worden door onze specialisten. Tijdens de revisie worden alle bekende zwakke plekken aangepakt. We vervangen dus niet alleen de defecte onderdelen, maar gaan nog net iets verder. Aan het einde van dit proces wordt er altijd een end of line test uitgevoerd. We willen er namelijk zeker van zijn dat we kwaliteit leveren. Een instrumentencluster gaat pas terug naar de klant als alle defecten verholpen zijn en het cluster weer goed functioneert.

Wil je een instrumentencluster laten repareren door ACtronics?

Wil je een Volkswagen Polo IV 2002-2009 cluster of een andere instrumentenpaneel laten reviseren? Via onze website kun je snel en makkelijk een revisie aanvraag indienen. ACtronics heeft een uitgebreid aanbod met instrumentenpanelen van de bekende merken en modellen zoals: Renault Twingo 2 2007-2014 en Audi TT (8N) 1998-2006.

Wil je een product laten reviseren dat niet te vinden is op de website? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Klantbeoordelingen