Instrument cluster Renault Twingo 2 2007-2014

Registreer of log in om prijzen te zien

Instrument cluster Renault Twingo 2 2007-2014 - Instrumentenpaneel Reparatie

Veelvoorkomende problemen

  • Display werkt niet
  • Complete uitval
  • Eén of meerdere LEDjes branden zwak.
  • Tankmeter werkt niet

Staat je klacht er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Bestel uit voorraad; morgen in je werkplaats

Snel en eenvoudig: bestel jouw onderdeel direct uit voorraad. Wij vragen statiegeld dat je terug krijgt zodra je jouw defecte onderdeel naar ons opstuurt. Op werkdagen voor 16:00 besteld = morgen in huis.

Wij reviseren het originele onderdeel

Meld je onderdeel eenvoudig aan. Stuur hem op of laat hem ophalen door onze pick-up service. Met de hoogst mogelijke zorg gaan wij aan de slag om jouw onderdeel te reviseren. Binnen enkele dagen ontvang je het onderdeel terug in je werkplaats, met 2 jaar garantie.

Instrumentpaneel Renault Twingo 2 2007-2014 laten repareren?

Renault Twingo display werkt niet meer of zijn er andere defecten aan het paneel? Dit instrumentenpaneel wordt gebruikt in de Twingo 2 met bouwjaar 2007-2014. ACtronics heeft voor dit instrumentenpaneel dan ook een volledige revisie-oplossing beschikbaar. Maak eenvoudig en snel een revisie opdracht aan om het cluster te laten repareren.

Veel voorkomende klachten en defecten?

Problemen met het instrumentenpaneel zullen in veel gevallen direct opvallen voor de bestuurder. Het complete instrumentencluster kan uitvallen en daardoor werken één of meerdere meters (snelheidsmeter en tankmeter) niet meer. Het is ook mogelijk dat meerdere LEDjes in het cluster zwak branden en daardoor is het paneel niet meer goed af te lezen door de bestuurder.

Reviseren van het Renault Twingo 2 2007-2014 paneel

Een instrumentenpaneel laten reviseren? Het reviseren van producten bestaat uit een aantal verschillende stappen binnen ACtronics. Voordat er een revisie wordt uitgevoerd wordt er bij binnenkomst een entry-test gedaan om het product te testen op de fouten die gemeld zijn. Als de problemen geconstateerd zijn, dan kan het onderdeel gereviseerd gaan worden door één onze specialist. Ook wordt er aan het einde van het proces een end of line test uitgevoerd om het cluster weer te testen op functionaliteit. Zodat een onderdeel pas terug wordt gestuurd als de defecten verholpen zijn.

Instrumentenpaneel of andere onderdelen laten reviseren?

Wil je een instrumentenpaneel of andere onderdelen door ACtronics laten repareren? Via onze website kun je snel en makkelijk een revisie aanvraag indienen. ACtronics biedt revisie oplossingen voor diverse panelen zoals voor: Ford C-Max 2003-2010 of Audi TT (8N) 1998-2006 maar ook voor andere Renault instrumentenpanelen kun je bij ons terecht

Wil je een product laten reviseren dat niet te vinden is op de website? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Klantbeoordelingen