De voordelen van revisie volgens Autobedrijf Blenke

Onlangs gingen we op bezoek bij een van onze trouwe klanten: Autobedrijf Blenke. Het bedrijf gevestigd in Hengelo is al ruim veertig jaar actief als universele garage, met als specialisme auto’s van BMW, Volvo en Mercedes. Maar wat vindt Autobedrijf Blenke het grootste voordeel van revisie van elektronische auto-onderdelen? Wij spraken in de werkplaats met werkplaatschef Patrick Roelink.

Veelvoorkomende problemen met elektronische auto-onderdelen

Als werkplaatschef ziet Patrick dagelijks een hele grote diversiteit van auto’s in de garage verschijnen. Door deze diversiteit aan auto’s is ook een brede kennis vereist van de verschillende merken om de problemen zo goed mogelijk vast te stellen en op te lossen. Patrick: “De problemen die wij vaak tegenkomen zijn veelal defecte ECU’s, ABS-computers en tellerklokken. Om de weggebruiker weer op pad te helpen is revisie voor ons een heel goed alternatief voor nieuw.”

ACtronics al jarenlang partner van Autobedrijf Blenke

Voor het reviseren van elektronische auto-onderdelen is ACtronics al jarenlang de partner van Autobedrijf Blenke. “Bij ACtronics weet je gewoon waar je aan toe bent. Als je een onderdeel ter revisie aanbiedt is deze altijd de volgende dag alweer klaar. De klanten willen zo snel mogelijk hun auto weer klaar hebben, dus dan is een korte doorlooptijd erg prettig. Een andere reden waarom we revisie bij ACtronics verkiezen boven nieuw of een onderdeel van de sloop is het feit dat ACtronics twee garantie aanbiedt.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Voor Autobedrijf Blenke is revisie dus de logische keus als het gaat om defecte elektronische auto-onderdelen. Heb jij ook problemen met elektronische auto-onderdelen en ben je benieuwd naar de producten van ACtronics? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar de ABS-units en ECU’s die we reviseren, of neem contact met ons op!