Peugeot 206 1998-2003

Registreer of log in om prijzen te zien

Peugeot 206 1998-2003 - Instrumentenpaneel Reparatie

Veelvoorkomende problemen

  • Eén of meerdere meters werken niet
  • Snelheidsmeter en/of toerenteller werken niet
  • Tankmeter werkt niet
  • Verlichting werkt niet
  • Complete uitval
  • Display werkt niet

Staat je klacht er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Bestel uit voorraad; morgen in je werkplaats

Snel en eenvoudig: bestel jouw onderdeel direct uit voorraad. Wij vragen statiegeld dat je terug krijgt zodra je jouw defecte onderdeel naar ons opstuurt. Op werkdagen voor 16:00 besteld = morgen in huis.

Wij reviseren het originele onderdeel

Meld je onderdeel eenvoudig aan. Stuur hem op of laat hem ophalen door onze pick-up service. Met de hoogst mogelijke zorg gaan wij aan de slag om jouw onderdeel te reviseren. Binnen enkele dagen ontvang je het onderdeel terug in je werkplaats, met 2 jaar garantie.

Een instrumentenpaneel van een Peugeot 206 uit 1998-2008 laten repareren?

Heb je problemen met een defect instrumentenpaneel van een Peugeot 206 met bouwjaar 1998 - 2008? Het cluster van de Peugeot is lang in gebruik geweest bij de verschillende types van de 206. Hierdoor kunnen de defecten verschillend zijn per bouwjaar: van een defecte tankmeter tot complete uitval van het paneel. Voor de diverse bouwjaren van de Peugeot 206 heeft ACtronics een revisieoplossing beschikbaar om de bekende problemen te verhelpen. Selecteer het juiste OE-nummer om je revisie in te kunnen dienen.

Veel voorkomende klachten en defecten?

De defecten bij een Peugeot 206 paneel kunnen verschillende oorzaken hebben. Zo kan het voorkomen dat de gehele tellerklok in zijn geheel uitvalt of dat één of meerdere meters (zoals de snelheidsmeter, toerenteller of tankmeter) niet meer reageren. Tevens kan de verlichting van het instrumentenpaneel in zijn geheel uitvallen. Deze defecten kunnen zowel door de bestuurder als de garage opgemerkt worden.

Het reviseren van een Peugeot 206 paneel uit 1998-2008

Hoe wordt een instrumentenpaneel door ons gereviseerd? Een instrumentenpaneel wordt voordat de revisie wordt gestart, eerst onderworpen aan een entry-test. Afhankelijk van de uitkomst kunnen we daarna een passende revisie aanbieden en worden alle bekende zwakke plekken preventief aangepakt. Aan het einde van het revisieproces wordt er een end of line test uitgevoerd om het product nogmaals te testen, voordat een product wordt teruggestuurd naar de klant.

Instrumentenpaneel of andere onderdeel laten reviseren?

Wil je een instrumentenpaneel of andere onderdeel door ACtronics laten repareren? Via onze website kun je snel en makkelijk een revisie aanvraag indienen. ACtronics biedt revisie oplossingen voor diverse panelen zoals voor: Audi TT 1998-2006 of Opel Corsa D 2006-2014.

Klantbeoordelingen