Mitsubishi Outlander 2006-2012

Registreer of log in om prijzen te zien

Mitsubishi Outlander 2006-2012 - Instrumentenpaneel Reparatie

Veelvoorkomende problemen

  • Geen communicatie met CAN-bus

Staat je klacht er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Bestel uit voorraad; morgen in je werkplaats

Snel en eenvoudig: bestel jouw onderdeel direct uit voorraad. Wij vragen statiegeld dat je terug krijgt zodra je jouw defecte onderdeel naar ons opstuurt. Op werkdagen voor 16:00 besteld = morgen in huis.

Wij reviseren het originele onderdeel

Meld je onderdeel eenvoudig aan. Stuur hem op of laat hem ophalen door onze pick-up service. Met de hoogst mogelijke zorg gaan wij aan de slag om jouw onderdeel te reviseren. Binnen enkele dagen ontvang je het onderdeel terug in je werkplaats, met 2 jaar garantie.

Mitsubishi Outlander 2006-2012 instrumentenpaneel defect?

Een veel voorkomend probleem bij de tweede generatie Mitsubishi Outlander die tussen 2006 en met 2012 is geproduceerd, is dat het cluster in het geheel niet meer doet. Het gehele cluster vervangen is erg kostbaar en daarom heeft ACtronics een revisie-oplossing beschikbaar voor Mitsubishi Outlander 2006-2012. 

Veelvoorkomende problemen

De veelvoorkomende fout bij het Mitsubishi Outlander cluster is dat er geen communicatie mogelijk is met de CAN-bus. De problemen kunnen met een diagnosetester gevonden en onderzocht worden.Bij CAN communicatie klachten kan het voorkomen dat in andere regelapparaten in het voertuig foutcodes m.b.t CAN communicatie met het instrumentenpaneel zijn opgeslagen. 

Heb je andere klachten met het dashboard zoals een display of (snelheid/toerental) meters? Neem dan contact op om te bespreken of wij deze klachten kunnen verhelpen.

Mitsubishi Outlander instrumentenpaneel laten repareren?

Wil je een instrumentenpaneel of andere onderdelen door ACtronics laten repareren? Via onze website kun je snel en makkelijk een revisie aanvraag indienen. Zo is hetzelfde cluster als deze ook gebruikt in de Citroën C4 Aircross 2012-2017, Mitsubishi ASX 2010 - heden en Mitsubishi Outlander 2006-2012 waarmee je dus ook graag helpen! 

Wil je een product laten reviseren dat niet te vinden is op de website? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Klantbeoordelingen