Instrumentenpanelen Ford Kuga 2008-2012

Registreer of log in om prijzen te zien

Veelvoorkomende problemen

  • Display werkt niet
  • Diverse storingen in CAN-bus
  • U1900 (CAN) communication bus data fault
  • Analoge meters vallen uit

Staat je klacht er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Hoe wij werken

Wij reviseren het door jou opgestuurde onderdeel. Prijzen zijn exclusief BTW en eventuele verzendkosten. Aanbod geldt uitsluitend voor garages en dealers en niet voor particulieren.

Ford Kuga 2008-2012 instrumentenpaneel laten repareren?

Dit instrumentenpaneel is te vinden in de Ford Kuga van de bouwjaren 2008 t/m 2012. De instrumentenpanelen van dit type kunnen verschillende mogelijke defecten vertonen: zoals het niet meer kunnen starten van de auto of het gedeeltelijk of compleet uitvallen van het cluster. Dit zijn niet de enige problemen die zich voor kunnen doen bij dit type cluster, daarover lees je hieronder meer!

Mogelijke defecten en foutcodes

De andere mogelijke problemen die zich bij dit instrumentenpaneel kunnen optreden zijn wijzers in de snelheidsmeter die op  ‘0’ blijven staan, display´s die niet of in zijn geheel niet meer werken of de knipperlichtindicatoren die niet meer werken. Ook is het mogelijk dat er CAN-bus fouten ontstaan zijn door trillingen die losse verbindingen op de printplaat veroorzaken. In veel gevallen zal dan U1900 foutcode / Uxxx CAN-bus codes naar voren komen. In een artikel voor Ford Focus instrumentenpaneel hebben wij verhaal achter de U1900 / CAN-Bus foutcode uitgelicht: 

•    Ford Focus instrumentenpaneel U1900 foutcode 

Revisie-oplossing voor het instrumentencluster

Het revisieproces bij ACtronics bestaat uit een aantal stappen om het problemen aan het onderdeel te verhelpen. Voordat een onderdeel gereviseerd wordt zal er een entry-test uitgevoerd worden om te bekijken welke problemen zich er voordoen. Zijn de problemen te verhelpen dan wordt het onderdeel gereviseerd door een van onze specialisten! Na de revisie voeren we een zogenoemde end-of-line test uit om te kijken of het onderdeel weer naar behoren werkt!

Instrumentenpaneel of andere onderdelen laten reviseren?

Wil je een Ford instrumentenpaneel of andere onderdelen door ACtronics laten repareren? Via onze website kun je snel en makkelijk een revisie aanvraag indienen. ACtronics biedt revisie oplossingen voor diverse panelen zoals voor: Ford Focus II 2005-2010, Ford C-Max 2003-2010 of andere Ford onderdelen.

Wil je een product laten reviseren dat niet te vinden is op de website? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Klantbeoordelingen