Ford Kuga 2008-2012

Registreer of log in om prijzen te zien

Ford Kuga 2008-2012 - Instrumentenpaneel Reparatie

Veelvoorkomende problemen

  • Diverse storingen in CAN-bus
  • Analoge meters vallen uit
  • U1900 (CAN) communication bus data fault
  • Display werkt niet

Staat je klacht er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Bestel uit voorraad; morgen in je werkplaats

Snel en eenvoudig: bestel jouw onderdeel direct uit voorraad. Wij vragen statiegeld dat je terug krijgt zodra je jouw defecte onderdeel naar ons opstuurt. Op werkdagen voor 16:00 besteld = morgen in huis.

Wij reviseren het originele onderdeel

Meld je onderdeel eenvoudig aan. Stuur hem op of laat hem ophalen door onze pick-up service. Met de hoogst mogelijke zorg gaan wij aan de slag om jouw onderdeel te reviseren. Binnen enkele dagen ontvang je het onderdeel terug in je werkplaats, met 2 jaar garantie.

Ford Kuga 2008-2012 instrumentenpaneel laten repareren?

Dit instrumentenpaneel is te vinden in de Ford Kuga van de bouwjaren 2008 t/m 2012. De instrumentenpanelen van dit type kunnen verschillende mogelijke defecten vertonen: zoals het niet meer kunnen starten van de auto of het gedeeltelijk of compleet uitvallen van het cluster. Dit zijn niet de enige problemen die zich voor kunnen doen bij dit type cluster, daarover lees je hieronder meer!

Mogelijke defecten en foutcodes

De andere mogelijke problemen die zich bij dit instrumentenpaneel kunnen optreden zijn wijzers in de snelheidsmeter die op  ‘0’ blijven staan, display´s die niet of in zijn geheel niet meer werken of de knipperlichtindicatoren die niet meer werken. Ook is het mogelijk dat er CAN-bus fouten ontstaan zijn door trillingen die losse verbindingen op de printplaat veroorzaken. In veel gevallen zal dan U1900 foutcode / Uxxx CAN-bus codes naar voren komen. In een artikel voor Ford Focus instrumentenpaneel hebben wij verhaal achter de U1900 / CAN-Bus foutcode uitgelicht: 

•    Ford Focus instrumentenpaneel U1900 foutcode 

Revisie-oplossing voor het instrumentencluster

Het revisieproces bij ACtronics bestaat uit een aantal stappen om het problemen aan het onderdeel te verhelpen. Voordat een onderdeel gereviseerd wordt zal er een entry-test uitgevoerd worden om te bekijken welke problemen zich er voordoen. Zijn de problemen te verhelpen dan wordt het onderdeel gereviseerd door een van onze specialisten! Na de revisie voeren we een zogenoemde end-of-line test uit om te kijken of het onderdeel weer naar behoren werkt!

Instrumentenpaneel of andere onderdelen laten reviseren?

Wil je een Ford instrumentenpaneel of andere onderdelen door ACtronics laten repareren? Via onze website kun je snel en makkelijk een revisie aanvraag indienen. ACtronics biedt revisie oplossingen voor diverse panelen zoals voor: Ford Focus II 2005-2010, Ford C-Max 2003-2010 of andere Ford onderdelen.

Wil je een product laten reviseren dat niet te vinden is op de website? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Klantbeoordelingen