Autobedrijf Ferdy Snijders: Passie voor Autotechniek, Kwaliteit in Onderhoud, en een Knipoog naar de Racerij!

In juni 2009 besloot Ferdy Snijders de sprong te wagen en zijn eigen onderneming te starten, nadat hij zijn opleiding autotechniek had afgerond en ervaring had opgedaan bij verschillende autobedrijven. Zijn passie voor autotechniek en het vak van automonteur zit diepgeworteld in zijn familiegeschiedenis, aangezien zijn vader Jan Snijders vroeger samen met een oom het bedrijf "Autobedrijf Gebroeders Snijders" runde. In 2012 onderging het pand een verbouwing om plaats te bieden aan het onderhoud van bedrijfswagens en campers.

Autobedrijf Ferdy Snijders

Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen en kregen we meteen een kopje koffie aangeboden. In de knusse kantine boven hebben we gesproken over de mogelijke samenwerking. Ferdy was enthousiast over de langdurige samenwerking tussen Ferry en ACTRONICS. Zijn voorkeur gaat vaak uit naar revisie, aangezien nieuwe onderdelen vaak prijzig zijn of lang op zich laten wachten. Hij controleert dus regelmatig of een onderdeel gereviseerd kan worden! Ferdy Snijders is aangesloten bij BOVAG, waardoor hij niet alleen actief is in de werkplaats, maar ook handelt in jongere auto's. Onderhoud en verkoop van elektrische auto's beginnen gestaag toe te nemen, waarvoor een aantal monteurs een specifieke opleiding hebben gevolgd.

De eigenaar, Ferdy Snijders, is een gepassioneerde Verstappen-fan. In de kantine zijn diverse items te vinden die verband houden met Max Verstappen en de Formule 1. Vroeger kwam Ferdy Verstappen regelmatig tegen op de kartbaan, aangezien hij zelf op hoog niveau heeft gekart. Hoewel hij daar nu mee is gestopt, blijft zijn bewondering voor de racer voortduren.