Ontmoet ACTRONICS op AutoTechnica Brussel van 24-26 maart 2024

ACTRONICS komt naar België! Van zondag 24 tot en met dinsdag 26 maart zijn we aanwezig op een van de grootste automotive aftersalesbeurzen van de Benelux: AutoTechnica in Brussels Expo. Wij nodigen je van harte uit om onze stand G06 in hal 7 te bezoeken voor interessante gesprekken en vertellen we je graag alles over de laatste ontwikkelingen binnen de revisiebranche en binnen ACTRONICS.

Claim hier je gratis tickets

Focus op circulariteit, EV en samenwerken

Circulariteit, het hergebruik van bestaande grondstoffen, staat centraal in onze missie. In de autobranche wordt dit steeds crucialer. Waarom zou je nieuw aanschaffen als bestaande onderdelen na gerichte reparaties en verbeteringen bij ACTRONICS een tweede leven kunnen krijgen én klaargestoomd worden voor de toekomst? Dit bespaart niet alleen kosten voor de klant, maar vermindert ook de CO2-uitstoot en spaart waardevolle grondstoffen. Wij bieden dit altijd met een garantie van 2 jaar en een Plug & Play-oplossing. Dat is een win-win voor iedereen, toch?

Met onze uitgebreide ervaring in de revisiebranche heten we je dan ook graag welkom op onze stand 7-G06. We delen graag meer over de voordelen van het reviseren van onderdelen zoals ABS-modules, ECU's en instrumentenpanelen. Ook voor 'High Voltage Parts' uit elektrische/hybride voertuigen, zoals Onboard Chargers (boordladers) en omvormers, ben je bij ACTRONICS aan het juiste adres. Onze productspecialisten vertellen je met plezier over de nieuwste ontwikkelingen in ons revisieaanbod.

Of je nu al bekend bent met ACTRONICS of nieuwsgierig bent naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen, reserveer dan hier je gratis tickets. Wij zorgen voor een speciale verrassing op onze stand. Tot dan!