DAF

Op zoek naar een reparatie oplossing voor DAF onderdelen? Maak gebruik van onderstaande filters om het juiste onderdeel te selecteren. Staat het juiste onderdeel er nu niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

DAF
Model
Toon meer Toon minder
Onderdeel niet gevonden?
Vraag hieronder een offerte aan.
Of bel ons op 0546 66 04 10
Offerte aanvragen
Geen resultaten gevonden
4 resultaten 1 pagina
DAF / VDL Bus & Coach (Euro 3 / 4) - Instrumentenpanelen
DAF / VDL Bus & Coach (Euro 3 / 4)

Instrumentenpanelen

Registreer of log in om prijzen te zien

DAF CF /  LF / XF-serie 2002-2013 - Instrumentenpanelen
DAF CF / LF / XF-serie 2002-2013

Instrumentenpanelen

Registreer of log in om prijzen te zien

HJS CRT-SMF - ECU's
HJS CRT-SMF

ECU's

Registreer of log in om prijzen te zien

ZF-ASTronic Solenoid valve block - TCU's
ZF-ASTronic Solenoid valve block

TCU's

Registreer of log in om prijzen te zien

DAF

Het Nederlandse DAF werd in 1932 opgericht in Eindhoven en begon als aanhangwagen- en opleggerproducent. Na de Tweede Wereldoorlog begon DAF vrachtwagens en personenauto’s te produceren. De zelfontwikkelde automatische versnellingsbak “Variomatic” maakte DAF in één klap wereldberoemd. Diverse modellen van DAF werden uitgevoerd met deze nieuwe techniek. Bosch nam de patenten uiteindelijk over en dat heeft ervoor gezorgd dat ook vandaag de dag nog traploze versnellingsbakken met duwband bestaan.

Door de financiële problemen rond 1970 werd het bedrijf opgesplitst in een tak voor vrachtwagens en een tak voor personenauto’s. De vrachtwagentak bleef zelfstandig bestaan en de personenautotak werd daarna overgenomen door Volvo. De bijna productierijpe DAF 77 kwam uit als Volvo 343 en werd tot begin jaren 90 geproduceerd. Helaas hield ook de vrachtwagendevisie het niet zelfstandig vol: in 1993 werd het failliete DAF overgenomen door Paccar. Onder de naam DAF werden daarna nog diverse succesvolle vrachtwagens geproduceerd.