Toyota Aygo 2005-2014

Registreer of log in om prijzen te zien

Toyota Aygo 2005-2014 - Instrumentenpaneel Reparatie

Veelvoorkomende problemen

  • Kilometerstand teller telt niet op
  • Snelheidsmeter werkt niet
  • Verlichting werkt niet
  • Problemen met de richtingaanwijzers

Staat je klacht er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Bestel uit voorraad; morgen in je werkplaats

Snel en eenvoudig: bestel jouw onderdeel direct uit voorraad. Wij vragen statiegeld dat je terug krijgt zodra je jouw defecte onderdeel naar ons opstuurt. Op werkdagen voor 16:00 besteld = morgen in huis.

Wij reviseren het originele onderdeel

Meld je onderdeel eenvoudig aan. Stuur hem op of laat hem ophalen door onze pick-up service. Met de hoogst mogelijke zorg gaan wij aan de slag om jouw onderdeel te reviseren. Binnen enkele dagen ontvang je het onderdeel terug in je werkplaats, met 2 jaar garantie.

Toyota Aygo 2005-2014 instrumentenpaneel reparatie om defect te verhelpen

De Toyota Aygo is zonder enige twijfel één van de meest populaire stadsautootjes die ooit is gemaakt. Met de Aygo zette Toyota een auto op de markt waardoor voor iedereen dit betrouwbare merk financieel haalbaar werd. Niet zo gek dus dat deze auto tegenwoordig erg populair is als ‘eerste auto’.

We horen je al denken: is de Aygo dan ook betrouwbaar? De Aygo is toch exact hetzelfde als de Citroën C1 en de Peugeot 107? Dat klopt! Over het algemeen gezien is deze auto best degelijk. Echter, het Aygo instrumentenpaneel (en daarmee ook het Citroën C1 instrumentenpaneel en het Peugeot 107 instrumentenpaneel) wordt met diverse klachtomschrijvingen ter revisie bij ons aangeboden.

Wat direct aan het onderdeel opvalt, is de witte wijzerplaat, waarbij de cijfers van de snelheidsmeter extra groot zijn afgebeeld. En nu we het toch over de snelheidsmeter hebben: dit is één van de meest voorkomende problemen bij dit cluster. De klachtomschrijvingen waarin dit onderdeel ter revisie wordt aangeboden zijn:

  • Snelheidsmeter werkt niet
  • Kilometerstand werkt niet (telt niet op)
  • Richtingaanwijzer LED en/of dimlicht LED werken niet
  • Uitvalklachten en geen weergave op display

Toyota Aygo instrumentenpaneel laten repareren

Heb je een Toyota Aygo in de werkplaats staan waarvan de tellerklok ook een van bovengenoemde problemen heeft? Wacht dan niet langer en stuur het onderdeel in naar ACTRONICS! Nadat je een account heb aangemaakt, kun je via deze pagina je revisie-opdracht aanmaken. Nadat wij het onderdeel hebben ontvangen, starten we ons revisietraject. We doen altijd ons best om dit via de grootste kwaliteitseisen te doen en geven daarom altijd 2 jaar garantie. ACTRONICS werkt enkel samen met autobedrijven.

Klantbeoordelingen