Nissan NV300 2016-2021

Registreer of log in om prijzen te zien

Nissan NV300 2016-2021 - Instrumentenpaneel Reparatie

Bestel uit voorraad; morgen in je werkplaats

Snel en eenvoudig: bestel jouw onderdeel direct uit voorraad. Wij vragen statiegeld dat je terug krijgt zodra je jouw defecte onderdeel naar ons opstuurt. Op werkdagen voor 16:00 besteld = morgen in huis.

Wij reviseren het originele onderdeel

Meld je onderdeel eenvoudig aan. Stuur hem op of laat hem ophalen door onze pick-up service. Met de hoogst mogelijke zorg gaan wij aan de slag om jouw onderdeel te reviseren. Binnen enkele dagen ontvang je het onderdeel terug in je werkplaats, met 2 jaar garantie.

Laat het Nissan NV300 instrumentenpaneel reviseren bij ACTRONICS

Ondervind je problemen met het instrumentenpaneel van een Nissan NV300 die tussen 2016 en 2021 is geproduceerd? ACTRONICS biedt gespecialiseerde revisie services die zijn toegespitst op het instrumentenpaneel van de Nissan NV300. Veelvoorkomende storingen bij dit onderdeel zijn:

  • Defect centraal display
  • Niet-functionerende brandstofmeter
  • Eén of meerdere zwak brandende LED-lampjes

Dit specifieke instrumentenpaneel is geïmplementeerd in diverse modellen van de Nissan NV300, zoals de dieselversies met een 1.6 dCI en 2.0 dCI motor. Instrumentenpanelen voor deze auto vallen allemaal in de X82 modelreeks.

Revisieoplossing voor Nissan NV300 instrumentenpaneel

Bij ACTRONICS streven we naar duurzaamheid en hergebruik. Door te kiezen voor revisie stimuleer je niet enkel hergebruik en de circulaire economie, maar profiteer je ook van aanzienlijke kostenbesparingen in vergelijking met de aanschaf van nieuwe onderdelen. En daarbij ontvang je de nodige zekerheid. We hebben vertrouwen in de kwaliteit van onze revisies, waardoor we 2 jaar garantie bieden op elk gereviseerd product. Bovendien is onze revisie 'plug & play', wat betekent dat het onderdeel na montage niet opnieuw geprogrammeerd of ingeleerd hoeft te worden. Als autobedrijf kun je op deze manier een betaalbare en betrouwbare oplossing aanbieden aan je klanten. Ontdek de voordelen van revisie, zodat de auto weer volledig functioneel is!

Revisie-opdracht voor Nissan NV300 instrumentenpaneel aanmelden

Maak eenvoudig een account aan of log in op onze website en meld jouw revisie-opdracht aan. Profiteer van onze snelle revisieservice, want we verzenden het gereviseerde onderdeel doorgaans binnen 2 werkdagen terug naar je werkplaats. Let op: Wij werken uitsluitend met garagebedrijven en merkdealers. Voor meer informatie of ondersteuning, neem contact met ons op via het contactformulier op de website. Onze productspecialisten staan graag voor je klaar!

Klantbeoordelingen