Instrumentenpanelen Mercedes Benz Vito W447 2014-

Registreer of log in om prijzen te zien

Veelvoorkomende problemen

  • Display verlichting werkt niet

Staat je klacht er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Hoe wij werken

Wij reviseren het door jou opgestuurde onderdeel. Prijzen zijn exclusief BTW en eventuele verzendkosten. Aanbod geldt uitsluitend voor garages en dealers en niet voor particulieren.

Mercedes Vito W447 instrumentencluster laten repareren?

Is het display in het instrumentenpaneel van een Mercedes Vito W447 defect? Dan hebben we ook goed nieuws, want wij hebben voor de Mercedes Vito W447 een oplossing om je defecte cluster te repareren. Maar ook voor de andere types Vito hebben wij een revisie beschikbaar: Vito/Viano W639 2004-2006, Vito/Viano W639 2008-2014 (Highline) en Vito/Viano W639 2006-2014 (Lowline). Maar ook voor andere Mercedes instrumentenpanelen hebben wij een goed alternatief voor een nieuw duur onderdeel! Kom verder met revisie.

Veelvoorkomende problemen

Bij het cluster voor de Vito (W447) zien we voornamelijk problemen die te maken hebben met een defect display. Hierdoor kunnen storingen en/of waarschuwingsmeldingen in het display niet of niet goed meer afgelezen worden door de bestuurder. Hier zit je als bestuurder niet op te wachten. ACtronics heeft voor dit probleem een oplossing. Door het display te vervangen en preventief andere componenten te vervangen, wordt de levensduur aanzienlijk verlengd. Hierbij krijg je tevens 2 jaar garantie op de revisie!

  • Veelvoorkomend probleem: Defect display

Heb je andere klachten met dit cluster? Neem dan contact op om te bespreken of wij deze klachten kunnen verhelpen. Bekijk ook eens ons andere aanbod Mercedes instrumentenpanelen die wij kunnen reviseren!

Mercedes Vito W447 instrumentenpaneel laten repareren?

Wil je een Mercedes instrumentenpaneel of andere onderdelen door ACtronics laten repareren? Via onze website kun je snel en makkelijk een revisie aanvraag indienen. Maar ook voor de Vito/Viano W639 2004-2006, Vito/Viano W639 2008-2014 (Highline) en Vito/Viano W639 2006-2014 (Lowline) bieden wij een revisie aan. 

Wil je een product laten reviseren dat niet te vinden is op de website? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Klantbeoordelingen