Ford Fiesta 2013-2017

Registreer of log in om prijzen te zien

Ford Fiesta 2013-2017 - Instrumentenpaneel Reparatie

Veelvoorkomende problemen

  • Display werkt niet
  • Complete uitval

Staat je klacht er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Bestel uit voorraad; morgen in je werkplaats

Snel en eenvoudig: bestel jouw onderdeel direct uit voorraad. Wij vragen statiegeld dat je terug krijgt zodra je jouw defecte onderdeel naar ons opstuurt. Op werkdagen voor 16:00 besteld = morgen in huis.

Wij reviseren het originele onderdeel

Meld je onderdeel eenvoudig aan. Stuur hem op of laat hem ophalen door onze pick-up service. Met de hoogst mogelijke zorg gaan wij aan de slag om jouw onderdeel te reviseren. Binnen enkele dagen ontvang je het onderdeel terug in je werkplaats, met 2 jaar garantie.

Ford Fiesta 2013-2017 instrumentenpaneel

De Ford Fiesta is een populaire auto binnen het B-segment. En dat is niet alleen te danken aan het uiterlijk, want ook de rij-eigenschappen zijn prima in orde. Het topmodel Fiesta ST wordt zelfs gezien als benchmark binnen de groep van de kleine hot hatch, een enorme prestatie als je kijkt naar de concurrentie. Het zal je dan ook niet verbazen dat de verkoopcijfers prima in orde zijn.  Als we het instrumentenpaneel van de populaire Ford Fiesta eens nader bekijken, dan valt ons op dat deze vaak dezelfde problemen heeft als veel andere instrumentenpanelen:

Veelvoorkomende problemen

Net als bij veel andere modellen van Ford, heeft het instrumentenpaneel van de Ford Fiesta wel eens last van een display dat uitvalt of defect raakt. Het aflezen van parameters zoals bijvoorbeeld de kilometerstand wordt dan wel heel lastig. Bij bepaalde types is ook de motortemperatuurmeter in dit display verwerkt. Een cruciale functie waavan je graag wilt dat het werkt.

Ford Fiesta 2013-2017 instrumentenpaneel laten repareren?

Heb je nu ook zo’n instrumentenpaneel waarbij het display niet (goed) meer werkt? Dan hebben wij een mooie oplossing. Niet alleen voor het instrumentenpaneel van de Ford Fiesta 2013-2017, maar ook van de Fiesta 2008-2013 en de Ford Fiesta 2005-2008 (6S6T) bieden wij revisies aan. We hoeven het waarschijnlijk niet te vertellen, maar revisie is vele malen goedkoper dan nieuw. En op het gebied van kwaliteit doet revisie niet onder voor een nieuw product. Dus selecteer het instrumentenpaneel via de zoekfunctie op onze website en maak een revisie-opdracht aan!

Natuurlijk hebben we ook andere revisies voor de Ford instrumentenpanelen in de aanbieding. En wil je een product laten reviseren dat niet te vinden is op de website? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Klantbeoordelingen