Bij deze garages in Gent kun je het best terecht om je auto te laten herstellen!

Moet je auto weer gekeurd worden, of heeft je auto een probleem? Dan wil je dit graag bij een dichtstbijzijnde garage doen die verstand van zaken heeft. Bij onze ACtronics Service Points in Gent staat iedereen graag voor je klaar om je verder te helpen!

Kaartgegevens laden...

Hoe werkt het?

In 4 stappen weer op pad

1

Garage zoeken

Zoek via bovenstaande kaart een garage bij jou in de buurt

2

Contact opnemen

Neem contact op met de garage en plan een afspraak

3

Revisie

Laat je garage het defecte onderdeel reviseren

4

De weg weer op

Je kunt weer zorgeloos en veilig op pad

Onderdelen om te reviseren

Welke garages in Gent zijn dan een ACtronics Service Point?

Het is heel eenvoudig om een ACtronics Service Point in jouw buurt te vinden. Door via bovenstaande kaart op je adres te zoeken, vind je binnen een handomdraai welk Service Point er het dichtst bij jou in de buurt zit. In en rondom de hoofdstad van Oost-Vlaanderen zijn er tal van ACtronics Service Points te vinden!

Wat levert dat dan voor mij op?

Een goede en begrijpelijk vraag! ACtronics Service Points zijn garages die de bewuste keuze maken over gereviseerde onderdelen aan haar klanten aan te bieden. Zodra er een storing in de auto zit, dan kan dit veroorzaakt worden door een defect in een elektronisch onderdeel. Deze onderdelen zijn echter heel goed te herstellen! Door gebruik te maken van doorontwikkelde en hoogwaardige componenten is je onderdeel weer zo goed als nieuw, alleen dan voor een fractie van de prijs. Goed, groen en goedkoop dus!