ECU reparatie Eindhoven? Vind hier je garage in Eindhoven

Ben je op zoek naar een garage in Eindhoven, omdat je een bijvoorbeeld een elektronisch probleem hebt met je auto? Met ruim 30 merkdealers en universele autobedrijven in Eindhoven vind je altijd wel een ACtronics Service Point in de buurt die je met een storing aan je auto kan helpen!

Kaartgegevens laden...

Hoe werkt het?

In 4 stappen weer op pad

Wat houdt een ACtronics Service Point in?

ACtronics Service Points maken de bewuste keuze om voor revisie te kiezen. Bij ACtronics repareren we iedere dag verschillende auto-onderdelen zoals motorcomputers/ECU’s, ABS pompen en dashboards. Deze elektronische onderdelen kunnen naar verloop van tijd storingen geven, die nog prima gerepareerd kunnen worden. Revisie van deze onderdelen is in veel gevallen niet alleen tot 80% goedkoper dan nieuw, maar natuurlijk ook veel duurzamer omdat er veel minder nieuwe grondstoffen gebruikt worden. Deze garages uit Eindhoven kiezen dus voor een duurzamere en goedkopere oplossing van autoreparaties: een win-win situatie dus! Zo kom je dus verder met revisie!

ECU of andere defecte onderdelen bij een Eindhovens autobedrijf laten repareren?

Dat is heel simpel! Zoek via bovenstaande kaart op ‘Jouw adres’ en de kaart geeft automatisch de dichtstbijzijnde ACtronics Service Point garage in Eindhoven weer! In de bijschrijving bij het autobedrijf kun je eenvoudig zien of het om een universele of een merkgarage gaan. Zo hebben we in Eindhoven verschillende Service Points die bijvoorbeeld Opel of Ford dealer zijn.

Hoe dan ook: onze Service Points in Eindhoven en de rest van Nederland staan altijd graag voor je klaar om je probleem zo snel en vakkundig mogelijk op te lossen, zodat je snel weer veilig op pad kunt!