Elektronisch probleem aan je auto laten herstellen? Bezoek je dichtstbijzijnde ACtronics Service Point garage in Brussel!

Beginnen er een of meerdere waarschuwingslampje op je dashboard te branden, of rijdt je auto niet zoals hij normaal rijdt? De ACtronics Service Points zijn gespecialiseerd in dit soort storingen en staan dus graag klaar om je te helpen!

Kaartgegevens laden...

Hoe werkt het?

In 4 stappen weer op pad

1

Garage zoeken

Zoek via bovenstaande kaart een garage bij jou in de buurt

2

Contact opnemen

Neem contact op met de garage en plan een afspraak

3

Revisie

Laat je garage het defecte onderdeel reviseren

4

De weg weer op

Je kunt weer zorgeloos en veilig op pad

Onderdelen om te reviseren

Waarom naar een ACtronics Service Point in Brussel gaan?

Door naar een ACtronics Service Point in Brussel te gaan ben je verzekerd dat deze garage de juiste middelen en kennis heeft om de juiste diagnose aan de auto te stellen en het probleem zo vakkundig mogelijk kan oplossen. Door de toenemende mate van elektronica in de auto wordt het opsporen van de storing steeds lastiger. Met ongeveer twintig ACtronics Service Points in Brussel, ben je verzekerd dat er altijd wel een garage bij jou in de buurt zit!

Wat betekent het voor jou om naar een ACtronics Service Point te gaan?

Het defect aan je auto laten repareren door een erkend ACtronics Service Point kan voor jou verschillende aantrekkelijke voordelen hebben! Deze partnergarages nemen de bewuste keuze om onderdelen te laten reviseren, in plaats van veel duurdere nieuwe onderdelen te kopen. Hiermee worden de kosten van de reparatie een stuk lager, terwijl de kwaliteit net zo goed is als nieuw! Daarnaast is revisie ook nog eens een groenere keuze. De hoeveelheid nieuwe grondstoffen die gebruikt worden in de fabricage zijn namelijk aanzienlijk kleiner. Zo kun je goedkoper en duurzamer weer veilig op pad!