Branden er lampjes op je dashboard? Zoek hier je garage in Almere

Zodra er tijdens het rijden één of meerdere dashboardlampjes spontaan gaan branden, betekent dit eigenlijk altijd dat er een probleem met je auto is. Bij oranje en rode lampjes is het dan ook zaak om direct naar je garage te gaan. Maar welke? Met onderstaande handige kaart vind je gegarandeerd een garage in Almere bij jou in de buurt!

Kaartgegevens laden...

Hoe werkt het?

In 4 stappen weer op pad

ACtronics Service Points in Almere

Vooral in situaties als er meerdere lampjes op je dashboard gaan branden wil je maar één ding: je wilt dat je auto zo snel en goed mogelijk gemaakt wordt. Echter kan zo’n storing soms ingewikkelder zijn dan je misschien denkt. Echter hebben de ruim 40 ACtronics Service Points in Almere al wel vaker met dit bijtje gehakt. Je zou het misschien niet zo snel denken, maar ook elektronica kan slijten. Door de trillingen tijdens een autorit en bijvoorbeeld wisselingen in de temperatuur kan de elektronica in de auto in sommige gevallen letterlijk poreus worden en defect raken. Maar wat doe je dan als garage? Nieuwe elektronische onderdelen kunnen soms meer dan 1000 euro kosten. Een boodschap die je liever niet overbrengt aan de klant.

Laat je storing verhelpen bij een garage in Almere

Gelukkig is er een alternatief die dezelfde kwaliteit biedt: revisie. Bij ACtronics reviseren we iedere dag gemiddeld meer dan 300 van dat soort onderdelen per dag. Denk aan instrumentenclusters, maar ook aan computers die automatische versnellingsbakken aansturen. Met high-tech apparatuur brengen we de onderdelen terug in nieuwstaat, maar dan voor een fractie van de prijs. In sommige gevallen scheelt dit wel 80% ten opzichte van nieuw! Gebruik daarom bovenstaande kaart, vul je adres in en vind binnen een handomdraai een autobedrijf in Almere die bij jou in de buurt zit.