Mini R55, R56, R57 2006-2014 FRM

Registreer of log in om prijzen te zien

Mini R55, R56, R57 2006-2014 FRM - Body Control Module (BCM) Reparatie
Door te kiezen voor revisie van dit onderdeel, bespaar je 1 kg aan grondstoffen.

Veelvoorkomende problemen

  • Verlichtings problemen
  • Portier ontgrendeling werkt niet
  • Problemen met de richtingaanwijzers

Staat je klacht er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Bestel uit voorraad; morgen in je werkplaats

Snel en eenvoudig: bestel jouw onderdeel direct uit voorraad. Wij vragen statiegeld dat je terug krijgt zodra je jouw defecte onderdeel naar ons opstuurt. Op werkdagen voor 16:00 besteld = morgen in huis.

Wij reviseren het originele onderdeel

Meld je onderdeel eenvoudig aan. Stuur hem op of laat hem ophalen door onze pick-up service. Met de hoogst mogelijke zorg gaan wij aan de slag om jouw onderdeel te reviseren. Binnen enkele dagen ontvang je het onderdeel terug in je werkplaats, met 2 jaar garantie.

Mini Footwell Control Module (FRM): Problemen en reparatie service van ACTRONICS

Ben je op zoek naar een oplossing voor problemen veroorzaakt door de Mini Footwell Control Module (FRM)? Tussen 2006 en 2014 werd deze module gebruikt in de Mini R55/R56/R57 en in de Mini Countryman R60. Een defect in dit onderdeel kan leiden tot diverse vervelende problemen, zoals het niet-functioneren van de centrale vergrendeling. Daarnaast kunnen verlichtingsproblemen van onder andere de kentekenplaatverlichting, achterverlichting, dim- of stadslichten en richtingaanwijzers voorkomen. Een ander bekend defect is het niet werken van de ruitbediening aan de voor- en/of achterzijde.

Mini Footwell Control Module (FRM) foutcodes

Bovendien kunnen de volgende foutcodes worden geactiveerd als gevolg van een defect in deze module:

  • A3B4 - Message Error (Lighting State, 0x21A), Receiver Instrument Panel, Transmitter Footwell Module
  • A3C1 - Message Error (Lighting State, 0x4F0), Receiver Instrument Panel, Transmitter Footwell Module
  • A559 - Instrument Cluster Power Supply Has Been Switched Off (Closed-circuit Current Cutoff Relay)
  • 9CBB - Short-Circuit Fault
  • 9CBC - FRM: Short-Circuit Fault

Het is belangrijk op te merken dat de bovengenoemde problemen en foutcodes vaak voorkomen bij een defect in de Mini Footwell Control Module en dat de problemen vaak ontstaan na het vervangen van de accu of wanneer de accu (te) leeg is geweest. Als je een van deze foutcodes tegenkomt, duidt dit hoogstwaarschijnlijk op een probleem met de FRM module en kan ACTRONICS je helpen met hun revisie-oplossing.

Laat je defecte FRM repareren door ACTRONICS

Gelukkig heeft ACTRONICS dus, als B2B revisiepartner voor autobedrijven, een betrouwbare revisie-oplossing ontwikkeld om deze storingen aan de FRM module op te lossen. Met de revisie van het originele onderdeel is er geen noodzaak voor inleren. Dit bespaart tijd en moeite. Bovendien ontvangt elke klant 2 jaar garantie op het geleverde werk, waardoor je gemoedsrust hebt na de revisie.

ACTRONICS staat bekend om zijn hoogwaardige revisiediensten en het vermogen om complexe elektronische modules te repareren. Met onze expertise en ervaring zorgen we voor een duurzame oplossing voor de Mini Footwell Control Module (FRM). Als B2B-partner werken we samen met autobedrijven om klanten een probleemloze en kosteneffectieve optie te bieden voor het vervangen van de module.

Dus heb je problemen met de Mini Footwell Control Module (FRM), vertrouw dan op ACTRONICS voor een betrouwbare revisie-oplossing. Neem vandaag nog contact met ons, of start direct je revisie-opdracht!

Klantbeoordelingen