BMW Footwell Control Module FRM

Registreer of log in om prijzen te zien

BMW Footwell Control Module FRM - Body Control Module (BCM) Reparatie

Veelvoorkomende problemen

  • Verlichtings problemen
  • Portier ontgrendeling werkt niet
  • Problemen met de richtingaanwijzers

Staat je klacht er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Bestel uit voorraad; morgen in je werkplaats

Snel en eenvoudig: bestel jouw onderdeel direct uit voorraad. Wij vragen statiegeld dat je terug krijgt zodra je jouw defecte onderdeel naar ons opstuurt. Op werkdagen voor 16:00 besteld = morgen in huis.

Wij reviseren het originele onderdeel

Meld je onderdeel eenvoudig aan. Stuur hem op of laat hem ophalen door onze pick-up service. Met de hoogst mogelijke zorg gaan wij aan de slag om jouw onderdeel te reviseren. Binnen enkele dagen ontvang je het onderdeel terug in je werkplaats, met 2 jaar garantie.

BMW Footwell Control Module (FRM): Defecten en Revisieservice

Heb je problemen met de BMW Footwell Control Module (FRM)? Deze module werd gebruikt in de BMW 1 Serie (E81/E82/E87/E88), BMW 3 Serie (E90/E91/E92/E93) en BMW X1 (E84 2009-2015). Een defect in dit onderdeel kan leiden tot diverse ongemakken, zoals een niet-functionerende centrale vergrendeling en verlichtingsproblemen met kentekenplaatverlichting, achterverlichting, dimlichten, stadslichten en richtingaanwijzers. Ook kan de ruitbediening aan de voor- en/of achterzijde niet naar behoren werken.

BMW Footwell Control Module (FRM) Foutcodes

Daarnaast kunnen de volgende foutcodes worden geactiveerd bij een defecte FRM module:

  • A3B4: Message Error (Lighting State, 0x21A), Ontvanger Instrumentenpaneel, Zender Voetenruimtemodule
  • A3C1: Message Error (Lighting State, 0x4F0), Ontvanger Instrumentenpaneel, Zender Voetenruimtemodule
  • A559: Instrument Cluster Power Supply Has Been Switched Off (Closed-circuit Current Cutoff Relay)
  • 9CBB: Short-Circuit Fault
  • 9CBC: FRM: Short-Circuit Fault

Het is belangrijk op te merken dat de bovengenoemde problemen en foutcodes vaak voorkomen na het vervangen van de accu of wanneer de accu (te) leeg is geweest. Als je een van deze foutcodes tegenkomt, wijst dit hoogstwaarschijnlijk op een probleem met de FRM-module. Gelukkig biedt ACTRONICS een betrouwbare revisieservice om deze problemen op te lossen.

Repareer je defecte FRM-module met ACTRONICS

ACTRONICS is dé B2B-revisiepartner voor autobedrijven en heeft een betrouwbare revisieoplossing ontwikkeld voor deze FRM-module. Met revisie van het originele onderdeel is er geen inleerprocedure nodig, wat tijd en moeite bespaart. Bovendien krijg je als klant 2 jaar garantie op het uitgevoerde werk, zodat je met vertrouwen kunt kiezen voor revisie.

ACTRONICS staat bekend om hoogwaardige revisieservices en expertise in het repareren van complexe elektronische modules. Samen met autobedrijven bieden we een probleemloze en kosteneffectieve optie om de module te reviseren, in plaats van volledig te vervangen.

Vertrouw op ACTRONICS voor betrouwbare FRM reparatie

Heb je problemen met de BMW Footwell Control Module (FRM)? Vertrouw dan op ACTRONICS voor een betrouwbare revisieoplossing. Neem vandaag nog contact met ons op of start direct je revisieopdracht!

Klantbeoordelingen