Revisie van de FoMoCo ESU-411

Revisie van de FoMoCo ESU-411

Er kunnen diverse defecten ontstaan aan de FoMoCo ESU. In deze video wordt het defect met de BGA-processor hersteld. Bij binnenkomst wordt het onderdeel als eerste bekeken op eventuele gebreken. Er wordt een entry-test uitgevoerd om de mogelijke defecten te achterhalen. Bij een defect wordt unit open gefreezed, BGA-processor, tin op de printplaat verwijderd en wordt de nieuwe BGA geplaatst.

Voordat de unit wordt opgestuurd wordt deze getest en voorzien van een nieuwe afdekplaat. Wilt u meer weten over het reviseren van een FoMoCo ESU 411? Lees dan het uitgebreide kennisartikel in het onderdeel ACinsights.

ECU-unit laten reviseren door ACtronics?

Wilt u meer weten over het reviseren van een FoMoCo ESU xxx? Wilt u een defecte ECU laten reviseren? Via onze website kunt u snel en makkelijk elektronische onderdelen laten reviseren.

ACtronics heeft een uitgebreid aanbod met ECU van de bekende merken en modellen zoals: Delphi Delco Multec HSFI-2.x / HDRC, VDO A-CLASS (met LHM) en Siemens Simtec 71-serie. Wilt u een product laten reviseren dat niet te vinden is op de website? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.