Oplossing voor Ford foutcode U3000 – Control Module | Ford ABS revisie van ACTRONICS

Heb je te maken met de U3000-foutcode bij een auto van Ford? Bij ACTRONICS begrijpen we de complexiteit van deze storing en bieden we een effectieve revisie-oplossing voor de ATE MK100 ABS-module die vaak verantwoordelijk is voor deze fout.

Wat betekent deze foutcode?

De OBD II Diagnostic Trouble Code (DTC) U3000 duidt op een storing in een aansturingscomputer die bij verschillende Ford-modellen kan voorkomen.

Bij welke auto wordt foutcode U3000 vaak uitgelezen?

De foutcode en het bijbehorende probleem zoals we deze beschrijven kan uitgelezen worden bij bijna alle modellen van Ford die vanaf 2015 zijn geïntroduceerd, het jaar dat de ATE MK100 ABS module werd toegepast. De U3000 foutcode zien we bij deze modellen van Ford het vaakst terugkomen:

De symptomen bij Ford DTC U3000

De U3000 foutcode wordt meestal geïdentificeerd door het oplichten van verschillende waarschuwingslampjes, zoals het ABS lampje, het rem lampje, het tractiecontrole / traction control (TCS) lampje. Bij modellen die uitgerust zijn met Hill Start Assist kan ook dit controlelampje gaan branden.

Ons advies in het geval van U3000

Meestal wordt deze storing veroorzaakt door interne problemen in de ATE MK100 ABS-unit met ESP-functie en een 46-pins stekker. ACTRONICS biedt een efficiënte en effectieve revisie-oplossing voor dit probleem. Log in of maak simpelweg een account aan op onze website, start je revisie-opdracht en stuur de ABS-module naar ons op.. We doen altijd ons best om het onderdeel binnen 2 dagen weer retour te sturen. Omdat we het originele onderdeel reviseren, is inleren niet nodig. Met 2 jaar garantie en aanzienlijke kostenbesparingen ten opzichte van de nieuwprijs (ongeveer 80%!), stimuleren we duurzaam hergebruik. Heb je als autobedrijf nog vragen over deze U3000-foutcode, dan kun je altijd contact opnemen met onze productspecialisten.