Finalisten ACTRONICS Service Point Award 2023 zijn bekend

ACTRONICS Service Points in Nederland en Vlaanderen streden de afgelopen weken online om hun kennis van auto-elektronica te testen. Zowel praktische als theoretische kennis werd getest met hevige competitie om de met strijd om de finaleplaatsen tot het laatste moment. Inmiddels kunnen we de tien finalisten presenteren.

Jouw stem bepaalt wie de prestigieuze ACTRONICS Service Point Award 2023 wint. Je kunt stemmen tot dinsdag 26 september 2023 om 23:59 uur. De finalisten zijn beloond met prijzen en certificaten voor hun prestaties, maar de uiteindelijke winnaar wordt door het publiek bepaald. Het autobedrijf met de meeste publieksstemmen ontvangt het uitgebreide prijzenpakket, maar nog veel belangrijker wordt dit autobedrijf de winnaar van de prestigieuze award. Dus breng je stem uit en help je favoriete autobedrijf naar de overwinning!

Stem op je favoriete garage!

Garage de Dijk

Garage de Dijk is een plek waar de liefde voor het auto-ambacht uit vervlogen tijden net zo sterk aanwezig is als de drang om altijd bij te zijn met de nieuwste technieken. Dit autobedrijf uit Maasdijk (het Westland) heeft verschillende specialismen en weten hiermee een oplossingsgerichte aanpak te bieden. Robert den Harder is de diagnose-expert en elektronica kenner van dienst: een naam die hij met deze finaleplek meer dan weet te benadrukken. Met de juiste knowhow en een breed arsenaal aan tools is het uitlezen, diagnose stellen en oplossen van storingen zijn passie.

Stem op Garage de Dijk

Autobedrijf Weijters en Jansen

Dit universele autobedrijf uit Buren is in de regio Zuidwest-Gelderland een flinke reputatie aan het opbouwen. Het bedrijf was eerder dit jaar ook al positief in het nieuws. Bij de AMT Awards in februari sleepte diagnosespecialist Michael Gennissen de titel ‘Autotechnicus van het Jaar 2023’ in de wacht. Ook nu slaat het bedrijf toe, want de finaleplaats in de ACTRONICS Service Point Award 2023 bevestigd de kennis en kunde die men in huis heeft. Slepen Autobedrijf Weijters en Jansen en diagnosespecialist Michael Gennissen opnieuw een prestigieuze prijs in de wacht?

Stem op Autobedrijf Weijters en Jansen

De Witte Autotechnologie

Met een voorliefde voor diagnose en tuning heeft dit Apeldoornse bedrijf zich gespecialiseerd in de Duitse merken Audi, Volkswagen en BMW. Zoals ze het zelf zeggen: “Een goede reparatie begint natuurlijk bij een juiste diagnose; onze specialiteit!”. Met deze drive weet diagnose-expert Nathanael de Witte menig probleem te lokaliseren en de storing te verhelpen. Naast hun kennis van het motormanagement-systeem, beschikt Nathanael en de rest van het team over de juiste middelen om deze finaleplek te verdienen.

Stem op De Witte Autotechnologie

Autobedrijf Vejon

Autobedrijf Vejon is een universeel autobedrijf in Lelystad en wordt gerund door Anne en Froukje Ezinga. Het sleutel tot succes? Transparantie. Want daarin gaat het bedrijf erg ver. Onderdelen blijven altijd bewaart totdat de klant de auto na reparatie weer op komt halen. Of het gaat om de verkoop van auto’s of het uitvoeren van vakkundige reparaties, de passie straalt er bij deze mensen vanaf. Want ook in de vrije uurtjes is men tussen de auto’s te vinden en begeleiden ze hun kinderen in een toekomst in de racerij en verzorgen ze natuurlijk het onderhoud van de auto’s.

Stem op Autobedrijf Vejon

Garage Speerstra Workum

Garage Speerstra is als service partner van Volkswagen voor het tweede jaar op rij finalist in de ACTRONICS Service Point Award. Een erg knappe prestatie van technisch specialist Evert Greidanus, die hiermee opnieuw aantoont over de juiste elektronica kennis te beschikken. Constante kwaliteit is sowieso een kenmerk van deze Volkswagen specialist. Het bedrijf bestaat namelijk al ruim 70 jaar en is daarom niet meer weg te denken uit Workum. Met een breed service-aanbod die bijvoorbeeld ook autohuur, autoberging en een tankstation omvat, biedt men een totaaloplossing onder één dak.

Stem op Garage Speerstra Workum

Zwiers Autotechniek

Hip, fris en modern. Dat zijn woorden die je waarschijnlijk te binnen zullen schieten als je de uitstraling van Zwiers Autotechniek in Hoogeveen ziet. Dat geldt ook voor het nieuwe pand, waar eigenaar Johan Zwiers sinds dit jaar zijn autobedrijf heeft gevestigd. En dat is bijzonder knap te noemen, want Zwiers Autotechniek bestaat nog maar vijf jaar. Met een duidelijke werkwijze is iedere auto welkom voor reparatie en diagnose, ongeacht het merk of het type aandrijving. Het Drentse bedrijf gaat namelijk ook geen uitdagingen aan elektrische auto’s uit de weg.

Stem op Zwiers Autotechniek

Autobedrijf Rob Dees

Autobedrijf Rob Dees uit het Zeelandse Axel is door de jaren heen uitgegroeid tot een toonaangevend autobedrijf in de regio. Dat heeft niet alleen te maken met de grote hoeveelheid occasions die beschikbaar zijn, maar ook met het serviceniveau die men haar klanten te bieden heeft. Hierdoor weet dit universele autobedrijf iedere dag passende oplossingen te bieden en heeft het een trouw klantenbestand. Met een frisse blik weet de nog jonge Mark Dees duidelijk waar hij mee bezig is als diagnose-specialist!

Stem op Autobedrijf Rob Dees

Autobedrijf L.D.G. Service

Met meer dan 25 jaar ervaring is Autobedrijf L.D.G. Service niet meer weg te denken uit de regio Arkel en Gorinchem. Dit 5-koppige Zuid-Hollandse team is vanuit hun moderne werkplaats voor velen het vaste adres als het aankomt op onderhoud en reparaties van hun auto. Daarnaast zijn ze ook gespecialiseerd in aircoservices en beschikken ze over de juiste kennis en certificaten om onderhoud te mogen plegen aan de nieuwste elektrische voertuigen. Technisch specialist Lennard de Groot heeft met deze finaleplek meer dan bewezen over de juiste knowhow te beschikken.

Stem op Autobedrijf L.D.G. Service

Garagebedrijf Hierck & Ten Bosch

Een plek waar vakidioten in de meest positieve zin van het woord samenkomen met als doel om reparaties zo goed mogelijk uit te voeren. Zo mogen we Garagebedrijf Hierck & Ten Bosch toch wel omschrijven. Gelegen op enkele kilometers van het Noordwijkse strand zetten diagnose-specialist Jeroen ten Bosch en de rest van het team altijd hun beste beentje voor om service van het hoogste niveau aan te kunnen bieden. Met een wil om altijd bij te blijven met de laatste ontwikkelingen in de autobranche, is dit een autobedrijf die de blik vooruit heeft.

Stem op Garagebedrijf Hierck & Ten Bosch

Opel Geurts

Met drie opeenvolgende zeges in de Opel Dealer Excellence Award, is Geurts een van de meest gerenommeerde autobedrijven in Vlaanderen. Met een oorsprong die bijna 100 jaar teruggaat is dit bedrijf dan ook een begrip in de wijde omtrek. Onder leiding van werkplaats verantwoordelijke Letizio Fancello worden iedere dag vele auto’s met de hoogste mogelijke zorg onderhouden. Dat de kennis niet alleen stopt bij gedetailleerde kennis van dit Duitse merk, laat deze finaleplek in de ACTRONICS Service Point Award 2023 zien.

Stem op Opel Geurts