3e editie ACTRONICS Tourrally op 2 juni 2024 - Schrijf je nu in voor hét Service Point ontmoetingsevenement

Jullie kunnen je weer opmaken voor de ACTRONICS Tourrally! De inschrijving voor de ACTRONICS Tourrally 2024 is namelijk officieel geopend. Op zondag 2 juni 2024 nodigt ACTRONICS haar revisiepartners uit voor hét exclusieve relatie-event van het jaar, waar netwerken, samenwerken en genieten centraal staan. Dit jaar brengen we een bijzondere samenwerking met een goed doel tot stand. De deelname voor onze Service Points is gratis, om zo een hopelijk prachtig geldbedrag voor het goede doel op te halen.

Schrijf je gratis in voor de ACTRONICS Tourrally

Nieuwe route dwars door het Twentse Landschap

Na het verkennen van het gebied rond Diepenheim en Markelo in 2022, gevolgd door een route over de Sallandse Heuvelrug in 2023, staat er voor 2024 opnieuw een gloednieuwe route klaar. Deze keer is er rit diep in het Twentse landschap uitgestippeld, in het betoverende gebied rond De Lutte en Ootmarsum. Met een afstand van ongeveer 100 kilometer en een beproefd routeboek vormt dit het perfecte decor om de schitterende bolides in de schijnwerpers te zetten. Onze routespecialisten hebben weer hun uiterste best gedaan om een zo divers mogelijke route te maken, die wederom uitblinkt in kronkelende 'rijdersweggetjes', interessante navigatiestukken en aantrekkelijke bezienswaardigheden.

Meer informatie over dit evenement vind je op deze pagina: ACTRONICS Tourrally: hét ontmoetingsevenement voor onze Service Points - ACTRONICS BV