Toyota Yaris 2005-2009

Registreer of log in om prijzen te zien

Toyota Yaris 2005-2009 - Instrumentenpaneel Reparatie
Door te kiezen voor revisie van dit onderdeel, bespaar je 1 kg aan grondstoffen.

Veelvoorkomende problemen

  • Tijdklok werkt niet
  • Eén of meerdere LEDjes branden zwak.

Staat je klacht er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Bestel uit voorraad; morgen in je werkplaats

Snel en eenvoudig: bestel jouw onderdeel direct uit voorraad. Wij vragen statiegeld dat je terug krijgt zodra je jouw defecte onderdeel naar ons opstuurt. Op werkdagen voor 16:00 besteld = morgen in huis.

Wij reviseren het originele onderdeel

Meld je onderdeel eenvoudig aan. Stuur hem op of laat hem ophalen door onze pick-up service. Met de hoogst mogelijke zorg gaan wij aan de slag om jouw onderdeel te reviseren. Binnen enkele dagen ontvang je het onderdeel terug in je werkplaats, met 2 jaar garantie.

Toyota Yaris 2005-2011 cluster laten repareren?

Wist je dat bij de Toyota Yaris uit modeljaar 2005-2011 het instrumentencluster midden op het dashboard is geplaatst? Het cluster zit direct boven de middenconsole en is naar de bestuurder gericht. Nu staat Toyota doorgaans wel bekend als een betrouwbaar automerk, maar toch zien we ook bij hen regelmatig instrumentenpanelen defect raken. En dit centrale cluster van de Toyota Yaris uit 2005-2011 wordt dan ook regelmatig ter reparatie aangeboden.

Mogelijke defecten

Zodra het instrumentenpaneel van de Toyota Yaris (model 2005-2011) defect raakt, is het probleem vrijwel altijd hetzelfde: het info display valt uit. Het klokje en de temperatuur zijn dan niet meer af te lezen. De klachten beginnen vaak sporadisch, maar na verloop van tijd zal het display helemaal niet meer aangaan. Maar het infodisplay is niet het enige probleem. Het komt namelijk ook wel eens voor dat een aantal LEDs zwak gaan branden.

Revisie van het Toyota Yaris cluster

Gelukkig heeft ACTRONICS voor beide problemen een goede revisie-oplossing beschikbaar. Na deze revisie kan het instrumentenpaneel dus weer jaren mee. Mocht je toch een andere specifieke klacht hebben, neem dan wel even vooraf contact met ons op. Voor veel problemen hebben we overigens wel een oplossing.

Een ander Toyota instrumentenpaneel laten repareren

Heb je een ander type Toyota met een probleem in het instrumentenpaneel? Zoals bijvoorbeeld het vorige model Toyota Yaris? Kijk dan eens op onze hoofdpagina. Hier staan alle Toyota instrumentenpanelen die in het assortiment van ACTRONICS zitten. Je kunt snel en makkelijk een revisie aanvraag indienen door simpelweg op het cluster naar keuze te klikken.

Wil je een product laten reviseren dat niet te vinden is op de website? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Klantbeoordelingen