Renault Trafic 3 (F82) 2014-2021

Registreer of log in om prijzen te zien

Renault Trafic 3 (F82) 2014-2021 - Instrumentenpaneel Reparatie

Veelvoorkomende problemen

  • Display werkt niet
  • Tankmeter werkt niet
  • Eén of meerdere LEDjes branden zwak.

Staat je klacht er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Bestel uit voorraad; morgen in je werkplaats

Snel en eenvoudig: bestel jouw onderdeel direct uit voorraad. Wij vragen statiegeld dat je terug krijgt zodra je jouw defecte onderdeel naar ons opstuurt. Op werkdagen voor 16:00 besteld = morgen in huis.

Wij reviseren het originele onderdeel

Meld je onderdeel eenvoudig aan. Stuur hem op of laat hem ophalen door onze pick-up service. Met de hoogst mogelijke zorg gaan wij aan de slag om jouw onderdeel te reviseren. Binnen enkele dagen ontvang je het onderdeel terug in je werkplaats, met 2 jaar garantie.

Revisie van het Renault Trafic 3 2014-2021 Instrumentenpaneel bij ACTRONICS

Heb je een een Renault Trafic 3 tussen 2014-2021 in je werkplaats staan waarvan het instrumentenpaneel problemen vertoont? ACTRONICS biedt gespecialiseerde revisiediensten, waaronder gericht op de Renault Trafic tellerklok. Storingen met dit onderdeel worden vaak veroorzaakt door de volgende problemen:

  • Defecte centrale display
  • Niet functionerende tankmeter
  • Zwak brandende LEDjes

Dit onderdeel is toegepast in de Renault Trafic III 1.6 dCI en de Renault Trafic III 2.0 dCI uit de modelreeksen E82, F82 en J82.

Waarom het Renault Trafic instrumentenpaneel laten reviseren?

Er zijn verschillende redenen waarom revisie van dit onderdeel de beste optie is.

  • Hoogwaardige kwaliteit: Onze revisie gaat verder dan het herstellen van alleen defecte componenten. We pakken alle zwakke punten aan, wat resulteert in een hogere kwaliteit en een langere levensduur. Wij geven op al onze gereviseerde onderdelen 2 jaar garantie, waardoor revisie een betrouwbaar alternatief wordt
  • Betaalbare oplossing: Waarom veel geld uitgeven aan een nieuw onderdeel als revisie een kosteneffectief alternatief biedt? Een gereviseerd onderdeel is zo’n 75% goedkoper dan een nieuw onderdeel, omdat we veel van het originele onderdeel kunnen hergebruiken
  • Duurzaamheid: Bijdragen aan een duurzame en circulaire economie is een van onze kernwaarden. Door revisie verminderen we onnodig gebruik van nieuwe onderdelen en geven we defecte componenten een nieuw leven.

Revisie-opdracht aanmelden bij ACTRONICS

Maak een account aan of log in op onze website en dien uw revisie-opdracht in voor het instrumentenpaneel van de Renault Trafic 3 (E82/F82/J82) 2014-2021. Profiteer van onze snelle revisieservice met een streven naar revisie binnen 48 uur. Let op: Wij werken uitsluitend met garagebedrijven en merkdealers. Meer informatie of hulp nodig? Neem contact op via ons contactformulier op onze website.

Klantbeoordelingen