Renault Captur 2013-2019

Registreer of log in om prijzen te zien

Renault Captur 2013-2019 - Instrumentenpaneel Reparatie

Veelvoorkomende problemen

  • Display werkt niet
  • Tankmeter werkt niet
  • Eén of meerdere LEDjes branden zwak.

Staat je klacht er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Bestel uit voorraad; morgen in je werkplaats

Snel en eenvoudig: bestel jouw onderdeel direct uit voorraad. Wij vragen statiegeld dat je terug krijgt zodra je jouw defecte onderdeel naar ons opstuurt. Op werkdagen voor 16:00 besteld = morgen in huis.

Wij reviseren het originele onderdeel

Meld je onderdeel eenvoudig aan. Stuur hem op of laat hem ophalen door onze pick-up service. Met de hoogst mogelijke zorg gaan wij aan de slag om jouw onderdeel te reviseren. Binnen enkele dagen ontvang je het onderdeel terug in je werkplaats, met 2 jaar garantie.

Renault Captur Instrumentenpaneel Reparatie bij ACTRONICS

Heb je problemen met het instrumentenpaneel van een Renault Captur uit de J87 modelreeks, geproduceerd tussen 2013 en 2019? ACTRONICS biedt voor het instrumentenpaneel van de Renault Captur een gespecialiseerde revisiedienst om deze weer probleemvrij te maken. Veelvoorkomende storingen bij dit onderdeel zijn onder andere:

  • Defect in het centrale display
  • Niet-functionerende brandstofmeter
  • Defecte LEDjes

Dit specifieke instrumentenpaneel is toegepast in verschillende varianten van de Renault Captur, zoals de 0.9 TCe, 1.2 TCe, 1.3 TCe en 1.5 dCi modellen. De instrumentenpanelen voor deze auto's behoren dus tot de J87 modelreeks van de Captur.

Revisieoplossing voor het Renault Captur Instrumentenpaneel

Bij ACTRONICS streven we naar duurzaamheid en hergebruik. Door te kiezen voor revisie bevorder je niet alleen hergebruik en de circulaire economie, maar bespaar je ook aanzienlijk op kosten in vergelijking met de aanschaf van een nieuwe tellerklok. En daarbij bieden we natuurlijk de nodige extra zekerheid. We hebben vertrouwen in de kwaliteit van ons werk. Daarom geven we altijd 2 jaar garantie op het geleverde werk. Bovendien is onze revisie 'plug & play', wat betekent dat het onderdeel na montage niet opnieuw geprogrammeerd of ingeleerd hoeft te worden. Als autobedrijf kun je zo een betaalbare en betrouwbare oplossing aanbieden aan je klanten. Zo komt iedereen verder met revisie!

Revisie-opdracht voor Renault Captur Instrumentenpaneel aanmelden

Maak eenvoudig een account aan of log in op onze website en meld jouw revisie-opdracht aan. Profiteer van onze snelle revisieservice, want we verzenden het gereviseerde onderdeel doorgaans binnen 2 werkdagen terug naar je werkplaats. Let op: Wij werken uitsluitend met garagebedrijven en merkdealers. Voor meer informatie of ondersteuning, neem contact met ons op via het contactformulier op de website. Onze productspecialisten staan graag voor je klaar!

Klantbeoordelingen