Land Rover Range Rover Sport 2005-2013

Registreer of log in om prijzen te zien

Land Rover Range Rover Sport 2005-2013 - Instrumentenpaneel Reparatie

Veelvoorkomende problemen

  • Complete uitval

Staat je klacht er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Bestel uit voorraad; morgen in je werkplaats

Snel en eenvoudig: bestel jouw onderdeel direct uit voorraad. Wij vragen statiegeld dat je terug krijgt zodra je jouw defecte onderdeel naar ons opstuurt. Op werkdagen voor 16:00 besteld = morgen in huis.

Wij reviseren het originele onderdeel

Meld je onderdeel eenvoudig aan. Stuur hem op of laat hem ophalen door onze pick-up service. Met de hoogst mogelijke zorg gaan wij aan de slag om jouw onderdeel te reviseren. Binnen enkele dagen ontvang je het onderdeel terug in je werkplaats, met 2 jaar garantie.

Land Rover Range Rover Sport 2005-2013

Zodra het instrumentenpaneel voor de Rance Rover Sport defect raakt, dan is het probleem vaak aanzienlijk. In het gros van de gevallen stopt het complete cluster dan namelijk met functioneren. Wij hebben voor dit specifieke probleem en dit cluster voor de Range Rover Sport dan ook een revisieoplossing beschikbaar.

Mogelijke defecten en foutcodes

Het specifieke probleem bij de Range Rover Sport is dat het gehele cluster (dus zowel de snelheidsmeter, toerenteller en display) kunnen uitvallen. Hierdoor zijn de meters en het display niet meer af te lezen en zal de verlichting niet meer branden in het dashboard. De auto zal wel starten maar het aflezen van de snelheid, toerental en andere informatie in het dashbboard is niet meer mogelijk.  

  • Complete uitval (snelheidsmeter, toerenteller en display) 

Heb je specifieke klachten zoals een defecte info-display of (snelheid/toerental) meters? Neem dan contact op om te bespreken of wij deze klachten kunnen verhelpen.

Range Rover Sport instrumentenpaneel laten repareren?

Wil je een Land Rover instrumentenpaneel of andere onderdelen door ACtronics laten repareren? Via onze website kun je snel en makkelijk een revisie aanvraag indienen. Zo is hetzelfde cluster als deze ook gebruikt in de Range Rover Defender 2007-2017, Discovery III 2004-2009 of andere Land Rover onderdelen, waarmee je dus ook graag helpen! 

Wil je een product laten reviseren dat niet te vinden is op de website? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Klantbeoordelingen