Instrumentenpanelen Ford Transit Custom 2012 -2018

Registreer of log in om prijzen te zien

Veelvoorkomende problemen

  • Eén of meerdere meters werken niet
  • Complete uitval
  • Display werkt niet
  • Verlichting werkt niet

Staat je klacht er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Hoe wij werken

Wij reviseren het door jou opgestuurde onderdeel. Prijzen zijn exclusief BTW en eventuele verzendkosten. Aanbod geldt uitsluitend voor garages en dealers en niet voor particulieren.

Ford Transit Custom 2012 - 2018 instrumentenpaneel laten repareren?

Heb je een Ford Transit Custom in de werkplaats staan waarvan het display in het cluster, de afstandsbediening van de sleutel of de achterverlichting het soms niet doen en lees je één van de volgende foutcodes uit?

U0073-88 - Regelmodule Communicatie Bus staat uit
U0155-00 - Geen communicatie met Instrument Panel Cluster (IPC) Regelmodule
U0558-64 - Onjuiste gegevens ontvangen van Front Controls / Display Interface Module

Dan ligt het probleem niet in het instrumentenpaneel, zoals je wellicht wel zou verwachten! Bij de huidige generatie Ford Transit Custom zitten er namelijk twee accu's onder de bestuurdersstoel gemonteerd. De ene accu fungeert als startaccu, terwijl de tweede accu het boordnet van stroom voorziet. Zodra deze accu geen stabiele voeding meer doorgeeft, heeft dit natuurlijk direct gevolgen voor verschillende modules, waaronder uiteraard de tellerklok. Merk je dus dat je één van de hiervoor genoemde klachten in combinatie met een van de foutcode heb uitgelezen, neem dan vooral een kijkje onder de bestuurdersstoel om de tweede accu te controleren!

Ford Transit Custom instrumentenpaneel defect?

Wil je een Ford instrumentenpaneel of andere onderdelen door ACtronics laten repareren? Via onze website kun je snel en makkelijk een revisie aanvraag indienen. ACtronics biedt revisie oplossingen voor diverse panelen. 

Wil je een product laten reviseren dat niet te vinden is op de website? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Klantbeoordelingen