Ford Transit Custom 2012 -2018

Registreer of log in om prijzen te zien

Ford Transit Custom 2012 -2018 - Instrumentenpaneel Reparatie

Veelvoorkomende problemen

  • Complete uitval
  • Display werkt niet
  • Verlichting werkt niet
  • Eén of meerdere meters werken niet

Staat je klacht er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Bestel uit voorraad; morgen in je werkplaats

Snel en eenvoudig: bestel jouw onderdeel direct uit voorraad. Wij vragen statiegeld dat je terug krijgt zodra je jouw defecte onderdeel naar ons opstuurt. Op werkdagen voor 16:00 besteld = morgen in huis.

Wij reviseren het originele onderdeel

Meld je onderdeel eenvoudig aan. Stuur hem op of laat hem ophalen door onze pick-up service. Met de hoogst mogelijke zorg gaan wij aan de slag om jouw onderdeel te reviseren. Binnen enkele dagen ontvang je het onderdeel terug in je werkplaats, met 2 jaar garantie.

Ford Transit Custom 2012 - 2018 instrumentenpaneel laten repareren?

Heb je een Ford Transit Custom in de werkplaats staan waarvan het display in het cluster, de afstandsbediening van de sleutel of de achterverlichting het soms niet doen en lees je één van de volgende foutcodes uit?

U0073-88 - Regelmodule Communicatie Bus staat uit
U0155-00 - Geen communicatie met Instrument Panel Cluster (IPC) Regelmodule
U0558-64 - Onjuiste gegevens ontvangen van Front Controls / Display Interface Module

Dan ligt het probleem niet in het instrumentenpaneel, zoals je wellicht wel zou verwachten! Bij de huidige generatie Ford Transit Custom zitten er namelijk twee accu's onder de bestuurdersstoel gemonteerd. De ene accu fungeert als startaccu, terwijl de tweede accu het boordnet van stroom voorziet. Zodra deze accu geen stabiele voeding meer doorgeeft, heeft dit natuurlijk direct gevolgen voor verschillende modules, waaronder uiteraard de tellerklok. Merk je dus dat je één van de hiervoor genoemde klachten in combinatie met een van de foutcode heb uitgelezen, neem dan vooral een kijkje onder de bestuurdersstoel om de tweede accu te controleren!

Ford Transit Custom instrumentenpaneel defect?

Wil je een Ford instrumentenpaneel of andere onderdelen door ACtronics laten repareren? Via onze website kun je snel en makkelijk een revisie aanvraag indienen. ACtronics biedt revisie oplossingen voor diverse panelen. 

Wil je een product laten reviseren dat niet te vinden is op de website? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Klantbeoordelingen