Deze garages in Brugge zijn gespecialiseerd in elektronische storingen

Ben je opzoek naar een garage in Brugge die je kan helpen bij een storing aan je auto? Zoek dan via onderstaande kaart op je adres en vind heel eenvoudig een gespecialiseerde garage bij jou in de buurt waarmee je direct contact kunt maken!

Kaartgegevens laden...

Hoe werkt het?

In 4 stappen weer op pad

1

Garage zoeken

Zoek via bovenstaande kaart een garage bij jou in de buurt

2

Contact opnemen

Neem contact op met de garage en plan een afspraak

3

Revisie

Laat je garage het defecte onderdeel reviseren

4

De weg weer op

Je kunt weer zorgeloos en veilig op pad

Onderdelen om te reviseren

Wat zijn ACtronics Service Points in Brugge?

Zoals je wellicht weet is ACtronics gespecialiseerd in revisie van elektronische auto-onderdelen. Zo herstellen wij motorcomputers, ABS units en instrumentenpanelen/tellerklokken. Hierbij werken wij samen met garages in onder andere West-Vlaanderen en Brugge! Hierbij zijn sommige garages aangeduid als ACtronics Service Points die graag voor je klaarstaan om het probleem aan je auto te kunnen verhelpen. Natuurlijk kun je ook voor bijvoorbeeld een keuring bij deze autobedrijven terecht!

Wat zijn de voordelen van revisie?

Door te kiezen voor revisie van je defecte onderdeel, kies je voor een win-win situatie. Een gereviseerd onderdeel is namelijk voor de kwaliteit van een nieuw onderdeel, maar dan een aanzienlijk stuk goedkoper. Daarnaast stimuleer je het hergebruik van bestaande onderdelen, waardoor revisie een veel duurzamere optie is dan nieuw. Hierbij blijft alle informatie van het onderdeel opgeslagen en hoeft het onderdeel niet opnieuw ingeleerd te worden. Zo kom je dus echt verder met revisie!