ABS Pomp voor auto kopen? Je kunt hem ook laten reviseren!

Waarom een ABS reviseren in plaats van kopen?

Welkom bij ACTRONICS, dé specialist in de revisie van auto-elektronica en ABS-units. Wij begrijpen dat je op zoek bent naar informatie over het kopen van een ABS-unit, maar we willen je ook graag laten zien waarom het reviseren van een ABS-unit vaak een verstandigere keuze is.

Behoud van originele onderdelen: 97% grondstoffenbesparing door behoud originele onderdeel

Kostenbesparing: tot 80% goedkoper dan nieuw

Milieuvriendelijk: 60% van de gebruikte energie tijdens het revisieproces wekken we zelf op met zonnepanelen

Snellere oplossing: door leverproblemen bij leveranciers is revisie in 45% van de gevallen een snellere oplossing

Waarom een ABS reviseren?

Waarom een ABS reviseren?


 • Kostenbesparing: Het reviseren van een ABS-unit is over het algemeen aanzienlijk goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe. Dit kan vooral aantrekkelijk zijn als je kosten wilt besparen en toch de veiligheid van je voertuig wilt waarborgen.
 • Milieuvriendelijk: Het hergebruiken van bestaande componenten vermindert de afvalstroom en helpt bij het verminderen van de ecologische impact van de autoreparatie-industrie.
 • Behoud van originele onderdelen: Revisie behoudt de originele componenten van je ABS-unit. Dit is van belang als je waarde hecht aan de authenticiteit en de prestaties van je voertuig.
 • Snellere oplossing: In sommige gevallen kan revisie sneller zijn dan wachten op een nieuwe ABS-unit, wat betekent dat je weer sneller de weg op kunt.

Merken waarvoor wij een ABS pomp revisie hebben

Audi ABS-units
BMW ABS-units
Ford ABS-units
Mercedes-Benz ABS-units
Mini ABS-units
Opel ABS-units
Peugeot ABS-units
Renault ABS-units
Seat ABS-units
Škoda ABS-units
Volkswagen ABS-units
Volvo ABS-units

Waarom ACTRONICS voor ABS-revisie?


De afgelopen jaren wordt de beweging die de Right to Repair (Recht op Reparatie) ondersteund groter. Recht op reparatie is een filosofie waarin zowel de zakelijke markt als de consument in staat wordt gesteld om (elektronische) apparaten en andere goederen vrijelijk te kunnen repareren in geval van een mechanisch of technisch defect. Er zijn vier pijlers die belangrijk zijn bij de Right to Repair, namelijk:

 • Vakmanschap: Onze technici zijn zeer ervaren en gespecialiseerd in het reviseren van ABS-units.
 • Kwaliteitsgarantie: Wij bieden garantie op al onze gereviseerde ABS-units, wetende dat je ABS-unit in topconditie verkeert.
 • Snelheid en Service: Bij ACTRONICS begrijpen we dat tijd van essentieel belang is.
 • Klantenservice: Ons toegewijde klantenserviceteam staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden.

Waarom ACTRONICS voor ABS-revisie?

Dus, als je overweegt om een ABS-unit te kopen, denk dan eens na over de voordelen van revisie. Neem contact op met ACTRONICS voor meer informatie en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het herstellen van de optimale prestaties van je ABS-systeem zonder de kosten van een nieuwe eenheid. Wij staan voor je klaar om je te helpen met de beste oplossing voor jouw behoeften.

Onderdeel laten repareren in 5 stappen

1
Alleen voor autobedrijven
2
En diagnose-informatie invullen
3
Onderdeel versturen
Of laat hem ophalen
4
Reparatie wordt gestart
Binnen 2 werkdagen gereed
5
Volg je pakket

ABS Pomp voor auto kopen - Veelgestelde vragen en antwoordenn

Wat kost een ABS pomp revisie?

De kosten voor het reviseren van een ABS-pomp kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het merk en model van het voertuig, de ernst van het probleem met de ABS-pomp en waar je de revisie laat uitvoeren. Over het algemeen kunnen de kosten voor een ABS-pomp revisie variëren van enkele honderden tot duizenden euro's.

Ben je een autogarage of dealer, log dan in of maak een account aan om ons volledige assortiment inclusief prijzen te kunnen bekijken.

Ben je een particulier, bezoek dan een van onze Service Points.

Welke veelvoorkomende storingen heeft een ABS pomp?

ABS (Anti-lock Braking System) pompen kunnen verschillende storingen ervaren. Enkele veelvoorkomende problemen zijn:

 1. ABS-lampje op het dashboard: Als het ABS-lampje op het dashboard blijft branden, kan dit duiden op een storing in het ABS-systeem, inclusief de ABS-pomp.
 2. Onregelmatige werking van het ABS: Dit kan zich manifesteren als onverwachte trillingen of geluiden tijdens het remmen. Als het ABS-systeem niet goed functioneert, kan het de remmen niet effectief regelen, wat de algehele remprestaties kan beïnvloeden.
 3. Constant trillen van het rempedaal: Een defecte ABS-pomp kan leiden tot trillen in het rempedaal, vooral tijdens het remmen op een glad wegdek.
 4. ABS-systeem dat niet inschakelt: Als het ABS-systeem niet inschakelt wanneer dat wel zou moeten (bijvoorbeeld bij hard remmen), kan dit wijzen op een probleem met de ABS-pomp.
 5. Vreemde geluiden: Vreemde geluiden, zoals brommen, zoemen of tikken, die uit de buurt van de ABS-pomp komen, kunnen duiden op een defect.
 6. Remvloeistoflekkage: Lekkage rondom de ABS-pomp kan problemen veroorzaken. Controleer op eventuele zichtbare tekenen van lekkage in het remsysteem.
 7. Foutcodes uitlezen: Moderne voertuigen zijn uitgerust met een boordcomputer die foutcodes kan genereren. Een veelvoorkomend symptoom van een probleem met de ABS-pomp is het uitlezen van relevante foutcodes met een OBD (On-Board Diagnostics) scanner.

Het is belangrijk om eventuele problemen met het ABS-systeem snel te laten verhelpen, omdat een goed werkend ABS bijdraagt aan de veiligheid van het voertuig. Als je vermoedt dat er iets mis is met de ABS-pomp, is het raadzaam om een gekwalificeerde monteur of een gespecialiseerde autowerkplaats te raadplegen voor diagnose en reparatie.

Hoe kan ik een ABS pomp laten reviseren?

Als je van plan bent om een ABS-pomp te laten reviseren, zijn hier algemene stappen die je kunt volgen.

 1. Maak een account aan of log in op onze website
 2. Zoek het juiste onderdeel op
 3. Maak een revisie-opdracht aan op onze website
 4. Stuur het defecte onderdeel op
 5. Wij gaan voor je aan de slag en houden je op de hoogte