OBC Battery Charger (VAG)

Registreer of log in om prijzen te zien

OBC Battery Charger (VAG)  - Onboard Charger (OBC) Reparatie
Door te kiezen voor revisie van dit onderdeel, bespaar je 5 kg aan grondstoffen.

Veelvoorkomende problemen

  • P33E100: Charge socket A electrical error

Staat je klacht er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Bestel uit voorraad; morgen in je werkplaats

Snel en eenvoudig: bestel jouw onderdeel direct uit voorraad. Wij vragen statiegeld dat je terug krijgt zodra je jouw defecte onderdeel naar ons opstuurt. Op werkdagen voor 16:00 besteld = morgen in huis.

Wij reviseren het originele onderdeel

Meld je onderdeel eenvoudig aan. Stuur hem op of laat hem ophalen door onze pick-up service. Met de hoogst mogelijke zorg gaan wij aan de slag om jouw onderdeel te reviseren. Binnen enkele dagen ontvang je het onderdeel terug in je werkplaats, met 2 jaar garantie.

Deze OBC Battery Charger is door de VAG concern ontwikkeld voor de Volkswagen e-Golf en de Audi Q7 e-tron. AC-stroom wordt omgezet naar DC-stroom zodat deze in de accu van de auto opgeslagen kan worden. Foutcode P33E100 kan door dit onderdeel veroorzaakt worden.

Veelvoorkomende foutcode:

P33E100: Charge socket A electrical error

Audi Q7 OBC

Dit onderdeel is door Audi toegepast in de Q7 4M 3.0 TDI V6 24V e-tron Plug-in Hybride. Een veelvoorkomende storing is dat de auto niet wil starten, omdat het systeem denkt dat de oplaadkabel nog ingeplugd is, terwijl dit niet het geval is. Dit probleem is te herkennen aan het dashboardlampje linksonderin het scherm en wordt veroorzaakt door een defecte OBC-boordlader. 

Klantbeoordelingen