Waarom revisie de logische keuze is voor Opel Kamp Twente

Met een historie die teruggaat tot 1958 is Opel Kamp Twente één van de grootste Opel dealers is Oost-Nederland. Naast een vestiging in Almelo heeft Kamp onlangs ook een vestiging in Hengelo geopend. Wij waren op bezoek bij de vestiging in Almelo waar we spraken met Andre Oost, de Service Manager van dienst.

Het totale pakket van Opel Kamp

Andre: “Ik werk inmiddels ongeveer tien jaar bij Opel Kamp. Sinds die tijd hebben we het bedrijf aardig zien groeien. Zo zijn we in de werkplaats bijvoorbeeld al met acht personen actief. Naast de werkplaats hebben we ook een grote showroom waar een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte voertuigen staan. Hierdoor kunnen we aan de consument een totaal pakket aanbieden!”

Revisie van elektronische auto-onderdelen

In de werkplaats van Opel Kamp komen elke dag tal van auto’s de werkplaats binnengereden die worden gerepareerd of worden voorzien van een APK-keuring. Hierbij zijn reparaties aan elektronische auto-onderdelen niet vreemd.

Andre: “Al vanaf het begin dat ik hier werkzaam ben, laten we elektronische auto-onderdelen bij ACtronics reviseren. Dankzij de professionele revisie zijn we verzekerd van goede kwaliteit, die soms zelfs beter is dan nieuw. Dat is voor ons ook het grootste voordeel ten opzichte van een tweedehands onderdeel. Niet alleen wij, maar ook de consument is ervan verzekerd dat het onderdeel gecontroleerd is. Problemen die we veelal tegenkomen zijn defecte motorstuurapparaten, ABS-systemen en instrumentenpanelen.”

De kostenvoordelen van revisie

Naast de gegarandeerde kwaliteit draagt Andre ook het kostenvoordeel aan als groot voordeel van revisie. “Als er een elektronische auto-onderdeel defect is en we vertellen de klant wat de prijs is voor een nieuw onderdeel, dan slaan ze vaak van schrik achterover. Bij revisie is dit heel anders. De kosten zijn een fractie van de prijs van een nieuw onderdeel, waardoor we de klant een heel aantrekkelijk alternatief kunnen aanbieden.”

Snel schakelen bij reparaties

Omdat Opel Kamp dichtbij het hoofdkantoor van ACtronics gevestigd zit, biedt revisie bij ACtronics een extra voordeel. “Als er een auto op de brug staat met een defect onderdeel, dan wil je die natuurlijk zo snel mogelijk vervangen zodat de weggebruiker weer op pad kan. Omdat ACtronics een lokale partner is kunnen we heel snel schakelen. Wanneer er een onderdeel defect is kunnen we deze meteen op het hoofdkantoor van ACtronics langsbrengen. Daarnaast hebben we natuurlijk ook nog altijd de optie om het onderdeel op te sturen, of om deze op te halen halen”, aldus Andre.

Voor Opel Kamp is revisie dus de logische keus als het gaat om defecte elektronische auto-onderdelen. Heb jij ook problemen met elektronische auto-onderdelen en ben je benieuwd naar de producten van ACtronics? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar de ABS-systemen, ECU’s en instrumentclusters die we reviseren, of neem contact met ons op!