Autoservice Ralph Eidams: Een nuchter team met passie voor vakmanschap

Ralph Eidams, eigenaar van Autoservice Ralph Eidams, heeft ongekende passie en drive voor auto’s. Na jaren bij Mercedes-Benz en verschillende dealers te hebben gewerkt is Ralph in 2011 zijn eigen garage begonnen. Maar hoe is het eigenlijk allemaal begonnen? Wij vroegen het Ralph.

Autoservice Ralph Eidams erkend ACtronics Service Point Ralph Eidams, tweede van links, eigenaar van Autoservice Ralph Eidams

Sinds 2011 een begrip in Limburg, en ver daarbuiten

Ralph heeft zijn bedrijf Autoservice Ralph Eidams door de jaren heen zien groeien tot dé Mercedes specialist van Zuid-Nederland. Vanuit een passie voor Mercedes is Ralph zijn droom achterna gegaan en heeft samen met zijn partner Romy een succesvol bedrijf op de kaart gezet.

Zijn interesse in het merk Mercedes heeft hij vanaf 19 jarige leeftijd nooit los kunnen laten. Van jongs af aan heeft Ralph zijn kennis, kunde en ervaring in het vak opgedaan en met trots kan Ralph vandaag de dag zeggen dat dit een succes is geworden. Vanuit Limburg, en ver daarbuiten, komen klanten met hun Mercedes-Benz om van de expertise en passie van Ralph gebruik te maken.

Ervaring en specialisatie is de sleutel tot succes

In een wereld waarin de technologie niet stil staat is het van belang dat je specialistische kennis hebt. “Onze specialisatie in het merk Mercedes zorgt ervoor dat wij razend snel storingen herkennen en daarvoor de juiste oplossing hebben”, aldus Ralph. Een duurzame relatie met leveranciers zoals ACtronics helpt ons de kennis op het gebied van elektronica up-to-date te houden in de vorm van de TCU diagnosewijzer.

Wat zijn ACtronics Service Points?

Het ACtronics Service Point Programma is voor garagisten gratis en biedt vele voordelen zonder dat ze hiervoor iets hoeven te doen! Dat betekent:

  • Je bent op de ACtronics website zichtbaar op de Service Point kaart die iedere maand door ongeveer 100.000 bezoekers wordt bekeken
  • Je komt direct in verbinding te staan met particulieren die onze website bezoeken
  • Als ACtronics Service Point laat je zien dat je geeft om revisie en daarmee ook om duurzaamheid. Een belangrijk verkoopargument anno nu!
  • Je profiteert in de toekomst van speciale acties en aanbiedingen

Ben je klant bij ACtronics, maar sta je niet op de kaart? Staan er verkeerde contactgegevens online of sta je op de kaart als Service Point en wil je niet van de voordelen profiteren? Ga dan naar “mijn account”.