ACtronics zet medewerkers in een rallyauto!

Groot nieuws! ACtronics heeft vandaag haar nieuwe bedrijfsvideo gepresenteerd! Normaal gesproken geen baanbrekende berichtgeving misschien, maar hier zit het toch even anders. In plaats van bekende rondleiding door het bedrijf, nemen verschillende collega’s plaats in een volbloed Ford Fiesta R5 rallyauto!

Metafoor met de rallysport

Dat een rallyauto is gekozen als werkomgeving voor de ACtronics medewerkers klinkt misschien vreemd, maar volgens commercieel manager Niek Bragt biedt dit juist een geweldige kans om het werk van ACtronics onder de aandacht te brengen. Bragt: “Presteren onder druk, werken tegen de klok en er elke keer als team weer vol voor gaan! Er zijn heel veel parallellen tussen ACtronics en de rallysport te trekken. Net als bij een rallyteam is onderlinge samenwerking cruciaal, werken we in een dynamische high-tech omgeving, doen we altijd ons best om klanten richting de juiste oplossing te navigeren en moeten onze revisies tegen een stootje kunnen. Daarnaast bewegen we ons in een vakgebied waar de interesse voor rallysport diepgeworteld is, bij ons én bij onze klanten. Dit was ook één van onze belangrijkste motivaties om onze naam aan de Achterhoek Rally en de Duitse Rallye Sulingen te verbinden, waar we inmiddels de trotse naamgever van zijn.”

Routineklusjes worden stressvolle taken

In de nieuwe bedrijfsvideo zien we verschillende medewerkers van ACtronics die al racend op de bijrijdersstoel een taak uit hun dagelijkse werkomgeving moeten uitvoeren. In de hoofdrol zien we Trond (Klantenservice Noorwegen), Nereida (Klantenservice Spanje), Vincent (coördinator ABS revisielijn), Robert (Technisch Adviseur). Met een doorgewinterde rallycoureur achter het stuur worden de collega’s flink uit hun comfort zone getrokken. Dat wat normaal een routineklusje voor onze collega’s zijn, wordt ineens een behoorlijke uitdaging in een omgeving waar de pk’s je bijna letterlijk om de oren vliegen. Denk hierbij aan het voeren van een telefoongesprek, of het demonteren van een onderdeel.

Klik hier om onze vacatures te bekijken