Revisie van de Siemens Simtec 71 ECU

Revisie van de Siemens Simtech 71

Er kunnen diverse defecten ontstaan aan de Siemens Simtec 71, in deze video wordt het defect met de draadverbindingen op de printplaat hersteld. Als eerste wordt de oude kap en siliconengel in de unit verwijderd. Als dit gedaan is worden de verbindingen gecontroleerd en worden alle oude verbindingen verwijderd. Als de ECU is schoongemaakt worden de bindingen opnieuw aangebracht en de verbindingen en ECU worden gecontroleerd. De ECU wordt voorzien van silicone-gel en er wordt een nieuwe kap op de unit gemonteerd, als laatste wordt de ECU opnieuw getest voordat hij wordt opgestuurd naar een klant.

ECU-unit laten reviseren door ACtronics?

Wilt u meer weten over het reviseren van een Siemens Simtec 70? Lees dan het uitgebreide kennisartikel in het onderdeel ACinsights. Wilt u een defecte ECU laten reviseren? Via onze website kunt u snel en makkelijk elektronische onderdelen laten reviseren.

ACtronics heeft een uitgebreid aanbod met ECU van de bekende merken en modellen zoals: Delphi Delco Multec HSFI-2.x / HDRC, VDO A-CLASS (met LHM) en Siemens Simtec 71-serie. Wilt u een product laten reviseren dat niet te vinden is op de website? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.